Стоичков надви Ериксон и подкара уникално Бентли

16:35
Стоичков надви Ериксон и подкара уникално Бентли
Христо Стоичков е на седмото небе от щастие малко преди края на годината. Поредица от прекрасни събития сполетяха бившата звезда на Барселона и изглежда при него коледните подаръци тази година са подранили.

От няколко дни "Камата" се наслаждава на поръчково Бентли доставено му директно от САЩ. Возилото има маслиненозелен цвят и уникален номер, за да се разпознава от далеч "HS 88888".

Отделно Ицо имаше и друг повод да се похвали,след като спечели 50 евро от облог със селекционера на Мексико Свен-Йоран Ериксон. Шведът заложил 50 евро за победа на "Белия балет" в "Ел Класико", а Стоичков естествено взел страната на каталунците. Банкнотата от култовия бас ще бъде сложена в рамка, за да украси стените на ресторант "Баркено", където българинът има дялово участие.

Като прибавим, че каталунците заемат първото място в класирането с преднина от 10 точки пред втория Севиля сами можете да си представите радостта на легендарния футболист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

van4o_87
21.01.2009 17:43

А сложил ли си е ве4е син буркан????? *smile*

motors
24.12.2008 02:30

Е има с какво да се похвали камата

dumbo_s
23.12.2008 20:36

Стоичков отдавна си оправи живота... В Испания го почитат , в САЩ също и до къде стигнахме България ... Всеки го упреква за нещо...