Люпко Петрович пое Войводина

10:38
Люпко Петрович пое Войводина
Сръбският треньор Люпко Петрович отпадна окончателно като вариант за национален селекционер на България, след като бившия наставник на Левски и Литекс Ловеч застана начело на Войводина, съобщават сръбските медии.

Легендарният треньор бе представен официално на стадион "Караджордже" и той заяви, че е наясно какви са очакванията към него. Петрович, който бе спряган за основен фаворит за наставник на България, заяви:

"Аз знам, че всички във Войводина очакват от мен да се втурнем в битка за титлата. Не мога да обещая на 100%, че ще я спечелим, но ви казвам, че ще опитаме. Три пъти съм водил Цървена Звезда, а сега заставам за трети път начело на Войводина, като на всички е ясно, че това са ми два от най-любимите клубове."

Сръбските медии съобщават, че Петрович е парафирал договор за една година. Той изведе през 1989 година Войводина до втората титла на отбора, като това е последният голям успех на клуба. По-късно, той води отново тима през сезона 1996/1997 година.

Така след отпадането на Люпко Петрович като вариант за наставник на "трикольорите" е почти сигурно, че следващият национален селекционер на България ще бъде българин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charpaka
24.12.2008 15:37

И какво да направим ние, че Люпко поема Войводина? Стига сте писали за този алкохолик! Какво общо имаме ние с него, че всеки път ще четем за него тук.