Реал Мадрид продължава да пазарува от Висшата лига

12:46
Реал Мадрид продължава да пазарува от Висшата лига
Ръководството на Реал Мадрид и новият наставник Хуанде Рамос продължават да декларират интересите си към играчи от английската Висша лига.

След привличането на Ласана Диара от Портсмут и обявения интерес към Ашли Йънг от Астън Вила, сега "Белия балет" е хвърлил око на крилото на Уигън Антонио Валенсия. Говорител на столичани, заяви пред "Сетанта":

"Не мога да отрека, нито да потвърдя за интерес към Антонио Валенсия от Уигън. Още е много рано да се каже. Работим по привличането на няколко нови играчи, но все още не мога да разкрия имената им."

Според изданието интерес се проявява и към Адам Джонсън от Мидълзбро.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

people10328353
25.12.2008 13:10

Тази година Барселона е шампион ! Реал и пожелавам да си останат в кризата която са си

fidel_castro
24.12.2008 23:05

АУУУУУУУУуу В Мадрид наистина са много зле след като започнаха да се интересуват от резерви във Премиършип. Чух ,че са взели Пенант от Ливърпул, което ме накара да падна от смях. Чудя се защо са го взели- дали ,защото ще играят с Ливърпул в ШЛ или пък наистина се нуждаят от резерва на "мърсисайдци"

Tr00p3R
24.12.2008 13:45

Не мисля така ... Сега се опитват да скалъпят нещо като Челси ... Класни играчи които не са толкова известни на световния футбол с хъс и качества ...
Преди време Челси направи 10 покупки на класни играчи и след 2 3 години Робен изби парите дадени за половината селекция по онова време ...

JKnoxvilee
24.12.2008 13:27

пак тръгват по тоя път-мн класни играчи, които си пречат взаимно и накрая пак нищо