Валенсия отказа оферта за Давид Вия от Барса

15:09
Валенсия отказа оферта за Давид Вия от Барса
От испанския гранд Барселона са предложили на Валенсия 34 милиона евро за нападателя Давид Вия, съобщава "Марка". Ръководството на "прилепите" обаче веднага е отказало офертата, като от клуба са заявили, че голмайсторът на Евро 2008 струва 65 млн. евро.

Давид Вия е трансферна цел и на английския Манчестър Сити, но едва ли собствениците на тима биха платили такава сума за Вия. Преди няколко седмици от Валенсия обявиха, че са във финансова криза и част от играчите може да напуснат клуба през зимния трансферен прозорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
03.01.2009 22:25

Досега четох една статия ,че "прилепите" искат 120млн за голмайстора на ЕВРО 2008 ,сега пък 65млн .Това за пореден път доказва,че тези цифри са просто слухове....А Барса предлага 35млн евро ,което е по-малка сума от тази,която Юнайтед даде за Бербатов.

paco_kl
02.01.2009 12:16

като не го пускат в барса,няма да спечели нищо като футболист,а цената която искат за него е просто смешна.той не е меси или бог.има качества,но явно алчността на неговите шефове ще го закарат в неперспективен тим като ман.сити