Еврофутбол с нововъведения в програма \"Футбол\"

15:32
Еврофутбол с нововъведения в програма \"Футбол\"
Българският букмейкър Еврофутбол стартира от днес серия от нововъведения в основната си програма "ФУТБОЛ", съобщава сайта на клуба. Това е само първият етап от промените с цел повишаване на качеството на продукта, в които родната букмейкърска къща инвестира и предстоят да бъдат предложени през 2009 г.

На участниците в тиражите е предложена нова възможност за залог само на първото полувреме от дадена спортна среща. Залогът е аналогичен, както в предвижданията за краен изход, но се познава резултата само от първата част. Играчът може за направи залог за изхода от първото полувреме на срещата като маркира поле "1", "Х" или "2", разположени под графа "45 минути" на талон ФУТБОЛ. В тази игра ще се приемат залози с единичен или двоен знак, без пълен троен знак (маркиране и трите възможни изхода).

При прекъсване на срещата след края на първото полувреме и недоиграване в рамките на тиража, се изплащат печалбите за изхода от първото полувреме, когато е направен такъв тип залог.

Коефициентите за тази нова игра са включени в допълнителни колони в новия дизайн на програма ФУТБОЛ.

Към футболните мачове в програмата вече ще бъдат добавяни и срещи от спортове, които до сега се предлагаха само в програма СУПЕРШАНС – баскетбол, волейбол, американски футбол, бадминтон, бейзбол и др. А най-атрактивната част от тази новост е, че играчите могат да комбинират различните видове спорт в една колонка!

Увеличен е и броят на срещите, които се съдържат в програма ФУТБОЛ и те вече ще достигат до 1000. Досегашното ограничение от 343 срещи отпада, тъй като могат да се включват кодове, съдържащи цифрите "0", "8", "9", както и буквите "Б" и "В", които не се използваха.

Промени се и начина на показване на програма ФУТБОЛ във фирмения сайт www.eurofootball.bg и коефициентите за една среща ще бъдат вече на 2 реда. По подразбиране ще се отварят коефициентите за основните игри, а за отваряне на реда с допълнителни коефициенти ще трябва да се "кликва" с мишката върху реда на съответната среща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

maharabuba
27.12.2008 15:56

Независимо от липсата на Р.Фердинанд,Ман.Юн ще спечели мача без никакъж проблем.Тожа няма да попречи на Юнайтед защото имат дълга скамеика сас играчи които могат да заместят Фердинанд!