Ювентус посреща Парма в отложен мач

16:51
Ювентус посреща Парма в отложен мач
Ювентус и Парма ще преиграят мача от 31-ия кръг в италианската серия "А", отложен поради смъртта на поддръжник на гостите часове преди самата среща.

Ювентус за пореден път показа, че когато има срещу себе си някой от най-добрите отбори дава всичко от себе си в постигане на победата. С голове на Алекс Дел Пиеро и Хасан Салихамиджич (2) , "старата госпожа" постигна така важен успех над Милан.

По този начин "бианконерите" ще приключат шампионата по един впечатляващ начин, като в шестте си мача срещу Интер, Рома и Милан постигнаха три победи и три равенства.

Третото място на Юве в крайното класиране не подлежи на съмнение, но въпросът е дали неговите футболисти ще продължат да демонстрират потенциала си или ще позволят загубата на точки от клубове, които се намират в дъното на класирането.

Отборът на Парма се намира точно над чертата на изпадащите и едва ли ще пътува до Торино като на екскурзия. Последното гостуване на Юве завърши с равенство и ако сега този резултат се запази, то Парма по-скоро ще спечели една, от колкото да загуби две точки.

Гостите търсят все още първата си победа извън своя дом, но едва ли ще намерят сили да постигнат това точно срещу отбора ръководен от Раниери.

Ювентус не може да разчита на контузените Кристиано Занети, Джинатан Зебина и Момо Сисоко, както и  Жорже Андраде, който е твърдо аут до края на сезона. Вероятните 11, с които ще започне Ювентус са:

Буфон, Григера, Легроталие, Киелини, Молинаро, Салихамиджич, Каморанези, Ночерино, Недвед, Дел Пиеро, Трезеге

За отбора на Парма срещата поради контузии ще пропуснат Фердинанд Коли и Андреа Писану, докато Масимо Паци е наказан.

Вероятният състав на гостите е: Бучи, Зенони, Коуто, Фалконе, Кастелини, Дессена, Марига, Паравичини, Антонели, Реджиналдо, Коради.


   

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари