Реднап търси нападател, сегашните били еднотипни

10:51
Реднап търси нападател, сегашните били еднотипни
Въпреки добрите футболисти, които има в атака, наставникът на Тотнъм Хари Реднап сподели, че през януарския трансферен прозорец основната задача ще бъде закупуването на нападател и ляв халф. Мениджърът е притеснен, че офанзивните му играчи са прекалено еднотипни.

"Тотнъм плати за Бент и Павлюченко повече от 30 милиона евро, а това са много пари за нападатели, които имат един и същ стил, те не могат да играят на терена заедно. Не зная какво да правя с този проблем", сподели Реднап.

Треньорът е набелязал и трансферните си цели, но за сега преминаването им при "шпорите" изглежда трудно осъществимо.

"Разбира се, Джърмейн Дефоу е добре дошъл при нас, но цената му е твърде висока. Не мисля, че Портсмут ще се съгласи на малко пари, а ние не можем да извадим голяма сума. Харесва ми играта на Стюърт Даунинг, но Мидълзбро не го продават. Все пак той е опция, но главното е да привлека в състава нападател", завърши Реднап.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bunzenthal
28.12.2008 14:45

те имат много потенциал, но им трябва време, а и честите контузии на защита стават сериозна пречка да се постигне нещо повече. Не им трябва висок нападател, защото Бент и Павлюченко играят на този пост - таран. Трябва им играч от сорта на Белами, Дефоу, Оуен, Мартинс. Аз лично ако бях мениджър на отбора щях да освободя един от Зокора Хъдълстоун или Дженас - защото и тримата са дефанзивни халфове и щях да купя плеймейкър, тъй като на се вижда, че на Модрич му е трудно и трябва да минат годинка две докато стане лидер в отбора и човекът който да движи играта в тима както Фабрегас, Лампард, Скоус, Рио - Кокър и др.

charpaka
28.12.2008 14:08

Да не се чуди много ами да вземе някой висок нападател. Видя се, че с Бербатов играта вървеше. Мисля че трябва опитен играч като Питър Крауч, въпреки че не го харесвам. Но според мениджмънта, мисля че ще пасне.