Торес: Реал няма шанс за класиране

10:31
Торес: Реал няма шанс за класиране
Фернандо Торес заяви, че Реал Мадрид няма шанс за класиране на четвъртфиналите на Шампионската лига. Както е известно "Белия балет" ще трябва да се изправи срещу мърсисайдци в първия елиминационен кър на най-комерсиалния клубен турнир.

"Всички съзнаваме, че двубоят с Реал Мадрид ще бъде много тежък. Не обичам да правя прогнози, но съм сигурен, че ние ще продължим напред", заяви бившият нападател на Атлетико Мадрид.

"От началото на сезона ме преследват контузии, но се надявам през 2009-а година всичко да е наред. Моята мечта, а и както на всички свързани с Ливърпул, е шампионската титла в Англия. Вярвам, че тази година сме достатъчно силни и ще успеем да зарадваме нашите привърженици", каза още Фернандо Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
29.12.2008 13:35

Недей обижда бе, смешен. Къде е казано, че трябва да пиша само за любимия си отбор? Ще си пиша където си искам, а ти най-малко можеш да ме спреш.

ALTAN
29.12.2008 13:05

cesekarchetooo, Говедо тук не ти е мястото да пишеш коментари, просто въри да пишеш на любимия си отбор YNWA

iksvel
29.12.2008 12:10

Така е, Реал заряза първенството - единственото, от което се нуждае, е 4 място, само толкова, че да им дава право на участие в ШЛ. Освен това вече отпаднаха за Купата на Краля, така че могат да се концентрират върху ШЛ.

masterpeace
29.12.2008 12:01

Aбе хора , това да не ви е български футбол ... Няма никакво значение на кое място е отбора , може и Ш.Л. да вземе ... Реал са отписали Испания и са се съсредоточили изцяло върху Ш.Л. Помните как Ливърпул взе Ш.л. и не можа да влезе в първата четворка ... Това са класни отбори , от които може да се очаква всичко ... Представянето в единия турнир няма нищо общо с другия /не съм привърженик на Реал , а напротив - Ливърпул   /

Dragzila
29.12.2008 11:45

Интересен ще е мачът но според мен Торес е прав,вижте на кое място са реал

iksvel
29.12.2008 10:59

Брей, много самоуверени станахте. Че сте силни - силни сте, но и Реал не са за отписване.