Байерн все по-близо до титлата

11:13
Байерн все по-близо до титлата
Отборът на Байерн успя да обърне развоя на мача при гостуването си на Айнтрахт . Домакините наложиха превъзходство в началото на срещата, но постепенно водачът в класирането се окопити и направи няколко пропуска дело на Соса и Тони.

В 29-та минута домакините все пак ликуваха след като Отл сгреши в центъра на терена и в последвалата атака Кьолер не остави шанс на пазилия в този мач Ренсинг.

В самия край на полувремето гръцкият футболист на Айнтрахт Аманатидис пропусна изгодно положение за втори гол, не успявайки да намери вратата на гостите.

През второто полувреме в игра за Байерн се появи Подолски и това раздвижи играта на гостите в предни позиции. В 60-та минута след центриране от ъглов удар Ван Буйтен с глава възстанови равенството.

Атаките на Байерн не спряха и италианският нападател на тима Лука Тони реализира нови две попадения с което оформи крайния резултат от 3:1. Италианецът има вече на сметката си 20 попадения за сезона.

Настоящият шампион на Германия Щутгарт не срещна трудности от гостуващия тим на Нюрнберг и го победи с класическото 3:0.

И трите гола паднаха още в първите тридесет минути на мача, след което футболистите на домакините се надпреварваха кой да пропусне пред противниковата врата. Голмайсторите в този мача бяха Какау, Да Силва и Мейра.

Отборът на Хановер се възползва максимално от шока в който се намираха футболистите на Борусия Д. след  загубата с 0:5 от тима на Байерн през уикенда и им нанесоха нов удар побеждавайки с 3:1. Гостите успяха да поведат с 2:0 до почивката, а през втората част и двата отбора си размениха по едно попадение.

Отборът на Благо Георгиев явно страда от липса на постоянство, след като в рамките на няколко дена победи един от водещите отбори в лицето на Хамбургер, а в сряда вечер при това у дома допусна да бъде победен от Карлсруе. Единственият гол в срещата бе дело на Хайнал в 81-та минута.

Арминия Билефелд постигна изключително ценна победа по пътя си към своето спасение надделявайки с 1:0 над тима на Байер Леверкузен. В 51-та минута Миятович отбеляза гол, който гостуващият тим не успя да заличи до самия край на двубоя. Загубата прати Леверкузен на 6-та позиция във временното класиране.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tarpy
17.04.2008 21:46

Не знам какво толкова чудно има в това Байерн отново да е шампион, след като тази година явно е за червените отбори ! Щом ЦСКА и Манчестър Юн. са, значи, че и Байерн ще е !