Батков стана любимец на агитката

11:19
Батков стана любимец на агитката
Босът на Левски Тодор Батков си спечели любовта на едно от стратегически важните подразделения на агитката - "София-Запад". "Меридиан Мач" научи, че това е станало заради 1600 евро. Точно толкова шефът на "сините" е платил, за да изкара фен на Левски от сръбски арест.

Въпросният привърженик, който е част от сдружението "София-Запад", е бил заловен на западната ни границата. Ултрасът бил част от агитката, която подкрепи на стадион "Жул Отен" Левски в гостуването на Гент. Той бил хванат от сръбските власти с 50 фалшиви евро в джоба.

Комшиите веднага прибрали фена в ареста и обявили, че ще го пуснат само ако бъде платена глоба от 1600 евро. Приятелите и семейството на привърженика не успели да съберат парите и заради това председателят на Националния фенклуб Владимир Владимиров и човек от "София-Запад" са поискали помощ от Тодор Батков. Босът на "сините" се съгласил да извади сумата и арестуваният привърженик моментално бил освободен.

"Батков ни даде пари, за да освободим нашия човек. Той подходи много коректно към ситуацията и помогна на човек в нужда", обясни пред "Меридиан Мач" Владимиров.

Според запознати заради жеста на Батков тарторите на агитката ще ограничат с всички сили обидните скандирания по адрес на адвоката от сектор "Б".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация