Манчестър по следите на Мутиньо и Велосо

12:51
Манчестър по следите на Мутиньо и Велосо
Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън възнамерява привлече на "Олд Трафорд" двойката футболисти на Спортинг Лисабон Мигел Велосо и Жоао Мутиньо.

40 милиона панда е приготвил мениджърът на "червените дяволи" за закупуването на двойката португалски халфове, които са сред приоритетните покупки на шотландеца през летния трансферен прозорец.

Помощник треньорът Карлош Кейрош е бил на разузнавателна мисия последните няколко седмици. Ако Манчестър успее да финализира сделката по привличането на двамата играчи, то те ще се присъединят към бившите си съотборници и настоящи звезди Кристиано Роналдо и Нани.

Мутиньо, който е на 21 години има 11 участия за отбора на Португалия, а стилът му на игра пасва отлично на концепцията налагана от Сър Алекс. Велосо,  чиято възраст също е 21 години е по-скоро дефанзивен халф, но не в един случай е бил налаган и като централен. Той записа 5 участия за Португалия на своето име.

Кейрош гледа за последно двамата играчи в мача срещу Рейнджърс за Купата на УЕФА миналата седмица. Той вярва, че Манчестър трябва да направят всичко възможно за привличането на младите звезди, но осъзнава и това, че ще бъдат нужни много повече от 30 млн. паунда за тяхното закупуване.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари