Слори: В Левски манталитетът е като отпреди 40-50 години

08:43
Слори: В Левски манталитетът е като отпреди 40-50 години
Холандецът Андвеле Слори наплю Левски на изпроводяк от "Герена". Той вече подписа договор с австралийския Аделаида, след което обобщи като пълен провал престоя си при сините пред в. "Де Телеграф".

Левски манталитетът е като отпреди 40-50 години - каза Слори. - Това не беше отбор за мен. Треньорът нямаше думата, всичко зависеше от един определен технически директор. Премии ни даваха само ако бяхме победили в три мача поред. Затова прекратих договора си и директно отпътувах за Австралия."

"В София разбрах какъв голям клуб съм изпуснал в лицето на Фейенорд", добавя Слори.

"Сега само се надявам да намеря отново удоволствие от футбола и да се забавлявам на терена", казва крилото.

Той изпадна в немилост в Левски след мача с новака в "А" група Академик (1:0). Тогава Георги Иванов-Гонзо каза, че холандецът е пълен провал, макар че са му дали шанс да се изяви по фланга. Самият Слори пристигна неподготвен и го чакаха дълго време да влезе във форма. След като това не се случи, на Герена взеха решение да се разделят с холандеца по взаимно съгласие. Останалите двама холандци при сините Грийн и Мюлдер до момента се изявяват силно с екипа на тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
22.12.2010 12:34

еми кво да каже човека като сам си е виновен *smile* да си признае, че е пълно дърво и отдавна е изгубил класата си

Joro1914
22.12.2010 09:38

тоя ще го запомня с грубите му влизания и слабата му игра *lol*, нищо че съм от Левски *thumb_up*

ip
22.12.2010 09:21

Дойде с големите си претенции и си замина по същия начин. Бил изпуснал Фейенорд.. струва ми се, там си имат достатъчно каруцари в момента, за какво им е още едно дърво *sick*

biserms
22.12.2010 08:48

Левски ти е виновен...балък.Защо Дембеле, Грийн, Дъстли се вписаха идеално и играят всеки мач силно, а ти се провали ? Май проблемът си е в теб, не в отбора *wink* Беше ти даден шанс ти го изпорти...