Тръгва ли си Бербо от \"Уайт Хард Лейн\" ?

16:58
Тръгва ли си Бербо от \"Уайт Хард Лейн\" ?
Възможността Бербатов да остане и през следващия сезон в отбора на Тотнъм е поставена под съмнение след като преговорите между настоящия му клуб и неговия агент са претърпели провал.

С бъдещето на българския нападател се спекулира от дълго време, но провалът на Тотнъм и през този сезон да добие право на участие в Шампионската Лига е увеличил възможността един от топ отборите в Европа да го привлече.

Манчестър Юнайтед вече на два пъти опита да подпише договор с Бербатов, но и в двата случаи до финализиране на преговорите не се стигна.

С пристигането на Хуанде Рамос и спечелването на Карлинг Къп, даваща право на участие в Купата на УЕФА, от страна на "шпорите" се свързваха надеждите за оставане на българският национал на "Уайт Хард Лейн".

Агентът на футболиста Емил Данчев е предупредил ръководството на Тотнъм, че е крайно време неговия клиент да се присъедини към отбор с доста по-големи амбиции и възможности.

"Неговото бъдеще ще се реши в следващите няколко месеци" - каза Данчев

"Ние проведохме два разговора с Тотнъм относно евентуален нов контракт на Бербатов, но явно от ръководството на англичаните не желаят да му поставят фиксирана цена."

"Той е на 27 години и трябва да печели трофеи. Крайно време е да премине в клуб, който участва редовно в Шампионската Лига. Има седем-осем отбора в Европа с интерес към него и ние знаем много добре кои са те."

Провалът с подписването на нов контракт между Тотнъм и Бербатов ще бъде тежък удар за Хуанде Рамос, който възнамеряваше да продаде повечето сегашни футболисти, а останалите сред които и българинът да бъдат основното ядро за атакуване на местата даващи право на участие в най-комерсиалния турнир през следващия сезон.

Говорителят на Тотнъм каза: "Димитър има още за две години договор с клуба с опция за нови две, а той е един от най-добрите състезатели в отбора."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sapar
18.04.2008 09:43

Бербо трябва да напусе. Тотнъм е тесе за него

arsen
17.04.2008 19:51

Бербатов е футболист от най-висока величина.Рамос със сигурност го знае и не трябва да спира развитието му.Надявам се Митко да премине в по-голям тим-ман.ю/Арсенал/барселона или други.В Тези отбори ще развие напълно таланта си дано да печели и евротрофеи.Тотнъм е тесен за него.Все ги мъкне а защитата му проваля усилията.

litmanen1967
17.04.2008 19:26

играта на Бербо е най-подходяща за стила на Ман Юн

nesta90
17.04.2008 19:07

Моля пишете на кирилица!!! Коментарите на латиница биват изтривани!!!

Dumbi
17.04.2008 18:59

Ливърпул, но .... Бенитес едва ли ще го вземе

MasterChief
17.04.2008 18:57

Бербо трява да си тръгне . Защото е много добър нападател и заслужава да играе в някой голям европейски клуб като Милан ,Реал Мадрид , Манчестър Юнайтед.