Тевес: Юнайтед е моето бъдеще

10:43
Тевес: Юнайтед е моето бъдеще
Аржентинският нападател на Манчестър Юнайтед Карлос Тевес заяви, че се чувства отлично на "Олд Трафорд" и няма намерение да напуска английските шампиони. Както е известно нападателят е под наем в състава на сър Алекс Фъргюсън и все още не е подписал постоянен договор с клуба.

Новият контракт на Тевес трябваше да стане факт през миналото лято, но вместо това мениджърът на "червените дяволи" предпочете да привлече българския нападател на Тотнъм Димитър Бербатов и сега конкуренцията в атаката на Юнайтед е много силна. От началото на сезона във Висшата лига, Тевес намира все по-рядко място в титулярния състав за сметка на Кристиано Роналдо, Уейн Рууни и Бербатов.

Сериозен интерес към аржентинският голмайстор проявиха Реал Мадрид и Интер, но самият Тевез заяви, че няма намерение да подписва с друфг отбор през този трансферен прозорец.


"Не се притеснявам за своето бъдеще. Искам да остана в Юнайтед и мисля, че това ще стане, като агентът ми ме увери, че разговорите с ръководството на клуба за в напреднала фаза", заяви Карлос Тевес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

maglata_123
02.01.2009 23:09

и аз съм съгласен с тебе просто Карлос Тевез е най-добрия и ше ме е яд ако напусне Манчестър Юнайтед..  

charpaka
02.01.2009 14:11

Аз съм на мнение, че Тевез пре спокойно може да завърши кариерата си в Ман Ю. Той спечели сърцата на феновете и доказа че с играчи като него Юнайтед са способни на подвизи.