Шей Гивън пожела да напусне \"свраките\"

11:39
Шей Гивън пожела да напусне \"свраките\"
Титулярният страж на Нюкасъл Шей Гивън пожела да напусне "Сейнт Джеймсис Парк" през януарския трансферен прозорец.

Причина за искането е слабото представяне на "свраките" във Висшата лига и унизителната загуба с 1:5 от Ливърпул на собствен терен. Поражението, което нанесоха мърсисайдци на Нюкасъл, бе определено от вратарят като "най-ниската точка в неговата кариера", която не иска да се повтаря никога.
"Когато подписа новия си пет годишен договор през 2006-а, на Шей му бе обещано от ръководството, че Нюкасъл ще се превърне в един от големите европейски клубове. Това не се получава, а след загубата от Ливърпул той наистина се чувства много зле", заяви неговият говорител Майкъл Кенеди.

От Арсенал, Манчестър Сити и Тотнъм веднага проявиха интерес за ситуацията около Гивън, но все още няма конкретна оферта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dracula_88
02.01.2009 13:49

Шей е стабилен вратар и може да се реализира в по-голям клуб...

leketoo
02.01.2009 11:55

Пак много издържа Шейчо "Свраките" са такава трагедия, че талантлив вратар като него няма място там. Мениджърът псува като каруцар по медиите, играчите които пристигат в клуба през последните две година са под средното евро ниво, няма и кандидати да дават кинти за клуба. Ко да прай вратарчето, успех му желая!