Валенсия разпродава звездите си

12:08
Валенсия разпродава звездите си
Ръководството на испанския Валенсия призна, че тежкото финансово състояние на клуба налага продажбата на звездите в отбора. Националите на Испания Давид Вия и Давид Силва са най-желаните футболисти на отбора от други европейски клубове и собствениците на Валенсия са готови да разглеждат оферти за тях през този месец.

"Финансовата стабилност на клуба в този момент е наш приоритет, много по-важна е от всякакви спортни успехи. Знаем, че има интерес към Вия и Силва от няколко големи клуба в Европа и ще разглеждаме техните оферти. Със сигурност обаче, ако се разделим с някой от тези двама футболисти, сумата на трансфера ще бъде доста висока", заявиха от ръководството на Валенсия.

Тази новина е добре дошла за собствениците на английския Манчестър Сити, които нямат проблеми с парите, а от 2 месеца насам клубът проявява сериозен интерес към голмайстора на Евро 2008 Давид Вия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
03.01.2009 22:19

mengeme има 2 типа футболисти.Едни , които обичат самата игра - футбол и играят ,за да се развиват , и втори тип (като Робиньо) , които не мислят толкова за бъдещето си ,ами желаят да вземат "тлъсти" премии.Смятам ,че Вия и Силва са млади ,амбициозни момчета с неуспорими качества , които имат голямо бъдеще.Можеш ли да ми кажеш какъв прогрес ще е в тяхната кариера ,ако се преместят в клуб , ппо-слаб от настоящия им ? (в ,момента определено "прилепите" за класа над Манчестър Сити).Сити днес за пореден път доказа какът отбор е (ФА Къп 3ти кръг Манчестър Сити - Нотингам Форест 0:3 ) сами си правете изводите.Вия няма бъдеще в Сити, и смятам ,че ако наистина бъде обявен за продажба ще има много желаещи отбори (Челси също се нуждае от освежаване на нападението,още повече след слуховете ,че Дидие Дрогба може да поеме в посока Интер).Барса също може да се заинтересува от талантливия испанец.Оферти за двамата адаши Силва и Вия няма да липсват , дано само не отидат в Сити ,защото ще си съсипят бъдещето за пари....

mengeme
02.01.2009 22:40

Петролните шейхове собственици на Манчестър Сити биха направили всичко, за да привлекат класни играчи в отбора си. За тях парите не са проблем, платиха космическа сума и Робиньо вече е с фланелката на гражданите. Нищо чудно да станем свидетели на нов рекорден трансфер и Давид Вия да престигне на в отбора на Сити! Говори се, че и Роке Санта Круз ще бъде привлечен от гражданите. Май отбора ще заприлича на клиника за залязващи звезди, както беше Болтън преди!

charpaka
02.01.2009 14:13

Вярвам, че това няма да се случи, защото според моето мнение Вия няма да се чувства добре на острова. Неговото място е в Испания в тимове като Валенсия, Барса и Реал. Не обвързвам никого с мнението си.

Napoletan
02.01.2009 14:04

Ръковотството на валенсия иска около 180-200 мил. общо за 2та футболиста но според мен това са адски цени и едва ли някой отбор би си позволил да даде толкова много пари било то за Вия или Силва...

dracula_88
02.01.2009 13:47

Не вярвам да стане! Фен съм на Валенсия, а това са по-скоро блъфове. Футболистите са мн. добри, но за космическите цени, които ръководството слага, няма кой да ги вземе. Пък и нали Реал М предложи 45 млн. за Вийя, а от Валенсия поискаха поне 40 за преговори. Защо нямаше диалог и последвали реакции? Пък Сити, Барса и Реал вече се насочиха в друга посока.

man4o94
02.01.2009 12:35

Градивна критика ,няма нищо и ти си човек.По темата,мисля че това няма да стане.Цените на футболистите са доста високи,а Сити ще се насочат към по евтини футболисти въпреки парите.