Радост в Ливърпул!

15:22
Радост в Ливърпул!
Новината, че нападателят Фернандо Торес и защитникът Мартин Шкртел ще се завърнат в игра за състава на Ливърпул в утрешния двубой от ФА Къп срещу отбора на Престън Норт Енд донесе огромна радост в състава на Ливърпул. Испанецът и словакът участваха в днешната тренировка на мърсисайдци и късният фитнес-тест ще покаже дали двамата ще се напълно готови за игра срещу първия шампион на Англия.

Торес не е играл за тима от "Анфийлд" от победата над Олимпик Марсилия в Шампионската лига през ноември, заради постоянните болки в подколянното сухожилие. Шкртел пък нарани връзки в коляното през октомври, въпреки че се появи за малко в игра срещу Нюкасъл през миналата седмица.

Междувременно, Ливърпул е пред финализирането на първия си трансфер за зимния прозорец, взимайки 18-годишният исландски полузащитник Виктор Палсон от датския АФГ Архус за 300 000 паунда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rambo_4
03.01.2009 12:55

хахахах той беше контузен един месец обаче както гледаш сме на върха на четворката която е променена Ман Ю я напуснаха, Астън Вила са новите членове на четворката

Tencho_92
02.01.2009 20:28

без Джерард сте пълна дупка недейте влиза пак в филми...контузи ли се за 1 месец и сте извън четворката!

Rambo_4
02.01.2009 16:29

този сеозн Ливърпул показа, че може да играе не само без Торес а и в отделни случаи без Джерард, Алонсо и Кийн.