Джовани дос Сантос бяга от Тотнъм

18:55
Джовани дос Сантос бяга от Тотнъм
Нападателят на Тотнъм Джовани дос Сантос желае на напусне "Уайт Харт Лейн". 19-годишният мексикански футболист бе привлечен от предишния мениджър на "шпорите" Хуанде Рамос, но новият наставник на отбора Хари Реднап не възнамерява да разчита на него и голмайсторът, който дойде в Англия от Барселона, обяви, че си търси нов клуб.

Интерес към Дос Сантос проявява мексиканския Чивас Гуадалахара, който е отправил оферта за нападателя към Тотнъм, но все още чака отговор от Острова.

"Попитахме за него, но все още не сме получили отговор. Трябва да разберем какво е положението с неговия договор и тога ще пробваме да го привлече", заяви спортният директор на Чивас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ov3r
03.01.2009 00:31

И к'во ще прави в долните дивизии? Ще се научи да рита и блъска ли? Джовани не е футболист за Английското първенство. Изобщо не проумявам защо наусна Испания.

DARGO
02.01.2009 22:02

Поне според мен ще е добре момчето да се върне в родината си и да се развива в някой отбор като Чивас.На острова поне според мен е много трудно някой играч със различна националност да играе там въпреки че има много такива но за да се успее там трябва и много късмет не само умения

svetlio_vn
02.01.2009 20:29

Аз дори бях забравил за този футболист . Момчето е талантливо и по-вероятно ми се струва да бъде преотстъпен на някой клуб от по-долните английски дивизии .