Невил и Парк чакат нови договори в Юнайтед

12:45
Невил и Парк чакат нови договори в Юнайтед
Гари Невил и Джи-СунгПарк ще подпишат нови договори с Манчестър Юнайтед. Сър Алекс Фъргюсън намекна, че вече е говорил с ръководството на "червените дяволи" за удължаване престоя на двамата в клуба.

"Гари е с изключително значение за нашия тим. Вече не знам от колко време той е на Олд Трафорд, минаха толкова много години. Той е истински лидер и е пример за по-младите в състава”" каза Фъргюсън.

"Що се отнася до Парк смятам, че в последно време той се представя на висота. Винаги съм разчитал на него и смятам да е така и в бъдеще" коментира още мениджърът на Юнайтед.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ALTAN
03.01.2009 15:06

Ами незнам човек, не съм фен на ЮНАЙТЕД, и не ме интересува за тях.

bunzenthal
03.01.2009 14:37

Парк не е лош играч винаги играе с ентусиазъм и желание. Може би не спира хубаво топката понякога или когато тръгва на дрибъл я губи, понякога прави глупави нарушения и също така няма силен удар, но все пак компенсира лиспата на физика с добър поглед върху играта, който обаче не му помага да задържа добре топката, а това редовно води до мълнияаностна атака на противника, но поне Парк умее да отнема бързо топката е, понякога с цената на жълт картон, но поне сява смут в противниковия отбор и също така печели ценно време когато излиза от игра

ALTAN
03.01.2009 13:10

Парк да напусне МАНЧЕСТЪР много пропуски прави, А Невил да си чака