Шон Райт-Филипс с травма след провал на Сити

21:15
Шон Райт-Филипс с травма след провал на Сити
Футболистът на Манчестър Сити Шон Райт-Филипс ще отсъства от игра 5 седмици, след като се контузи в слабините, съобщава "Скай Спортс". Райт-Филипс получи травма в 24-а минута при загубата с 0:3 от Нотингам Форест в мач от третия кръг за ФА Къп.

Бързоногият играч се присъединява към други двама офанзивни футболисти на "гражданите" – българите Мартин Петров и Валери Божинов, които са контузени отдавна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bunzenthal
04.01.2009 09:58

треньорът им е страхотен ако беше Венгер или Моуриньо или Рафа Бенитез щяха да изпонакупят някакви французи и испанци и др. такива и да сасипат всичко което се правеше през последните години и то е да се налагат млади играчи от школата, каквито в момента са - Шмайхел, Харт, Ричардс, Бол(макари вече на годинки), както и Шон - Райт Филипс, Стъридж, Майкъл Джонсън, Айрланд, от тази школа са и Бартън и Нолан и много други. Така че в това отношение за мен Марк Хюз си е добър, също толкова добър дори и повече беше Ериксон, но явно той не се разбра с собствениците и управата на клуба. Ако погледнете класирането с една добра серия тима ще изплува по-нагоре в таблицата. Аз съжалявам, че тези араби купиха отбора, защо вече от тук нататък всичко ще се промени в политиката на клуба и в стила му.

rusi_rusev
03.01.2009 22:58

Още един пирон в ковчега на Сити. Тези кога ще разберът че им трябват не само футболисти ами и нов треньор.