Конфликтите между Жилет и Хикс нямат край

11:18
Конфликтите между Жилет и Хикс нямат край
Разногласията между двамата съсобственици на Ливърпул продължават да придобиват застрашителни размери, след като Джордж Жилет обвини Том Хикс за бъркотията в клуба в последните месеци.

Жилет също така повтори, че не би продал своите 50% от акциите на клуба, въпреки по-ранното обещание от страна на Хикс пред Скай Спорт да ги откупи.

Хикс отбеляза назначението на изпълнителния директор на Ливърпул като катастрофа, призовавайки го повторно да напусне и каза, че клубът изостава от топ конкурентите си в Европа с оглед на провалените търговски възможности на азиатския пазар.

Враждуващите собственици признаха за възникналите противоречия между тях от момента, в който закупиха петкратния европейски шампион през февруари 2007 г. за 218.9 милиона паунда.

"Аз съм разочарован от последните изблици на Том Хикс" - каза Жилет. "Ако Том искаше сериозен разговор относно проблемите в клуба и неговото по-добро бъдеще, той трябваше да разкрие своите виждания на игралната дъска, а не пред Скай Спорт."

"Ние се намираме пред жизненоважен 1/2-финален двубой от Шампионската лига срещу Челси и Том за пореден път създава бъркотия със своите публични коментари."

"Том ще спре. Той знае, че Рик Пери има моята поддръжка и публичните коментари от негова страна няма да доведат до промяна в моята позиция. Той допусна огромна грешка, като не обсъди вижданията си с борда на директорите"

Хикс твърдеше също така, че Жилет и Пери бяха хората, които водеха преговори през миналия ноември с Юрген Клинсман относно неговото назначение като старши треньор в клуба.

"Аз бях шокиран от неговата версия, която Ви е представил," добави Жилет.

"Том трябва да разбере, че аз няма да му продам дяловете си и че ние не трябва да намерим решение, с което да продължим съвместната си работа за в бъдеще изцяло в интерес на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация