Сър Алекс призна, че Тевез може да си тръгне

14:11
Сър Алекс призна, че Тевез може да си тръгне
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън заяви, че е много вероятно аржентинският нападател Карлос Тевез да напусне "Олд Трафорд" след края на сезона.

Като причина за това шотландеца изтъкна високата трансферна цена Тевез и заплатата, която трябва да бъде плащана за неговите услуги. Играчът постави високи финансови изисквания пред ръководството на клуба, което е на път да откаже "червените дяволи" от евентуалното му привличане с постоянен договор.

"Ние имаме политика, която трябва да следваме. Ако това се случи (напускането на Тевез), ние трябва да приемем, че това е животът и трябва да продължим напред", заяви Алекс Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hriskooo
07.01.2009 13:27

Време му беше....
Тевез е нещо подобно на Гонзо , само чака за някой хубав пас и разбирасе вкарва докато другите от Юнайтед се помъчат малко.
Затова - ТЕВЕС ВЪН!!!

man4o94
04.01.2009 22:11

Тевез се оля.Искал заплата колкото Рууни и Роналдо.Затова ще напусне.В Юнайтед има още класни нападатели,които ще се налойат Манучо и Уелбек.Млади и талантливи,но не с такижа изисквания.А и САФ вероятно лятото ще превлечер друг нападател.

CRonaldo_fen
04.01.2009 17:02

Фен съм на Юнайтед и въпреки, че не съм фен на Тевез, мисля че ще е добре за тима той да остане. Той има качествата за да остане, но качествата му до голяма степен се покриват с тези на Рууни и може би това е причината заради която той може да напусне.