Размяна защитник за нападател предлага Уест Хям на Арсенал

14:35
Размяна защитник за нападател предлага Уест Хям на Арсенал
Уест Хям обмисля да предложи централния бранител Матю Ъпсън плюс определена сума, за да привлече футболиста на Арсенал Никлас Бентнер. Нападателят в последно време постоянно е спрагян за напускане на "Емирейтс". Интерес към него имаше дори от Спартак Москва, но той предпочете да остане на Острова.

Треньорът на Уест Хям Джанфранко Дзола вижда Бентнер като идеален заместник на Крейг Белами, който се очаква да напусне в посока Манчестър Сити.

Матю Ъпсън е юноша на Арсенал, но кариерата му не се разви по най-добрия начин. През 2003 година той премина в Бирмингам, а през 2007-а бе привлечен от Уест Хям.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CodeName_47
04.01.2009 18:46

Според мен това е една много добра оферта,защото Никлас е резерва и като го гледам последните 2 години не мисля че ще стане нещо повече от това което е... ,а пък Матю Ъпсън е добър защитник,който ще се впише добре в състава на Арсенал.

rokera_henry
04.01.2009 15:46

Ако аз съм на мениджърския пост нямаше да се стига до такава оферта по простата причина ,че Никлас никога нямаше да е в мой отбор! От там си правете изводи какво мисля по тази тема

drummer
04.01.2009 15:05

Дано все пак бъде поправена една огромна грешка на Арсен Венгер, макар и с известно закъснение. Матю Ъпсън е юношата на Арсенал, за който така и не разбрах, защо трябваше да напуска Арсенал по посока Бирмингам?