Димитър Бербатов не е мързелив

16:16
Димитър Бербатов не е мързелив
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън защити нападателя на тима Димитър Бербатов срещу обвиненията, че е мързелив и не прави достатъчно за отбора. Българинът придоби репутация на недостатъчно активен футболист, откакто премина на "Олд Трафорд", но според статистиката обявена от шотландския наставник на "червените дяволи", в мача срещу Мидълзбро в понеделник Бербо е пробягал повече от всеки друг, дори от Уейн Рууни.

"Не съм съгласен с критиките към него и с мненията, че той не ни е полезен. Знаете, че винаги когато някой футболист дойде при нас, той е подлаган на всевъзможни критики. Статистиката показва, че Бербатов е пробягал най-голямо разстояние в мача срещу Боро, повече и от Рууни", заяви сър Алекс.

"Ако трябва да съм честен не винаги обръщам внимание на статистиката, тя не е толкова важна за мен. Важното е, че Бербатов се представя на ниво в отбора и аз ще разчитам на него", каза още наставникът на Юнайтед.

Тази вечер Алекс Фъргюсън ще може да разчита на най-скъпата си покупка в мача срещу Саутхямптън от ФА Къп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
05.01.2009 08:08

Некъв проблем ли видехте в това че И АЗ СЪМ НА МНЕНИЕ ЧЕ БЕРБАТОВ Е ДЪРВО ? Ако много се биете заповядайте ме набийте щом сте такива бойци.....
Да некадърник е и точка по въпроса !

danas1970
05.01.2009 00:43

Ето ви мнението и на Лечков публикувано в Меридиан Мач:

„Аз съм му най-големият фен и му желая само доброто. Бербатов трябва да се научи да приема критика. Съмнявам се, че отговаря на Фъргюсън или на вицепрезидента на Юнайтед, когато му правят забележки. Не вярвам да иска да има статут на Специалния като Жозе Мауриньо. Работата му е да вкарва голове, за да печелим мачове като тези с Унгария, Албания, Черна гора...“, каза Лечков пред „Меридиан Мач“.

danas1970
05.01.2009 00:23

Сър Алекс отново доказа,че е един добре възпитан джентълмен!А дали наистина е на това мнение или просто иска да предпази футболиста си от психологически срив,това е друг въпрос!

fawlty_towers
04.01.2009 21:23

bacardy_breezer "Мислел само за пари и за собствена угодия.." Ти чуваш ли се какво говориш бе?! Лечков, и тоя Михайлов са тия дето мислят за собствената си угодия. Точно заради тях и още няколко като тях националния ни отбор е на това дередже, не Бербатов е виновен.Не мога да разбера що всички го критикуват...явно щ'от е преуспял. Пусти му български манталитет... Ааа и каде видя Бербатов да играе на един и същи пост и в Ман Ю и в националния....?! Почни да следиш футбола отблизо и тогава коментирай...

emzlatev
04.01.2009 20:25

Е, сега не знам, какво ще кажете за играта на Бербатов в днешния мач. Няма значение, че срещата е срещу Саутхямптън, това е футбол. Брилянтен и най-вече футболист, който играе повече за отбора, отколкото за себе си и да се хареса на ултразапалянковците. Колко пъти имаше възможност да опита удар към вратата, но виждайки по изгодно положение, той на момента преценяваше и даваше брилянтни пасове. А Нани постъпи поне пет пъти в мача съвсем егоистично и опитваше удари, само и само да вкара, че да го похвалят за това, че е вкарал. А Фъргюсън поради тази причина плати толкова пари за него-Бербатов. Който си може - може!

Arrow
04.01.2009 18:57

Не че е мързелив, но просто не се вписва в Ман.Юнайтед!
Определено не му беше там мястото! В отбор като Ливърпул или Астън Вила щеше да блесне доста повече!

bacardy_breezer
04.01.2009 18:51

MeToDueB много малко хора си чувал да обиждат Бербатов...Аз чувам от всякъде такива мнения ,много рядко някой българин да каже хубава дума за него...Наистина е добър футболист, но мисли само за пари и за собствената си угодия.Я ми кажи ти кога за последно видя Бербо да играе качествено за национала?За това ли след мачовете с Италия и Грузия велики български футболисти като Боби Михайлов и Дначо Лечков го критикуваха и казаха ,че е разхождал фланелката по терена?Гордея се от тоеа ,че имаме представител в титулярния състав на Юнайтед , но все пак няма да е лошо да играе и за национала.Това е признак ,че "барби" е стимулиран само от парите ,защото в Юнайтед му дават 150 000 лири на седмица , а в България сигурно му дават 1000 лв премия на мач.Това за мен не е футболист!Как може за Юнайтед да е тичал най-много от всички ,а като играе за БГ не тича?Тея дето го защитават "Той е нападател и не трябва да тича толкова!" ,защо тогава в Юнайтед тича най-много ,като играе на същия пост?Някой да има обяснение?!?

MeToDueB
04.01.2009 18:04

до сега съм чувал само 4 човека да обиждат Бербатов. 2-ма от тях са цигани, другите 2-ма .. единия е левскар, а другия не гледа футбол. Тоя пич, който храни от кои е ?

KILLna7
04.01.2009 17:55

Абе недорасляк тъп ако не е Бербатов кой ша знае за миризливия ти з*****.Не те ли е срам бе кретен в следващите сто години няма да видиш такъв като него български футболист.Нито е дърво нитое реден под щастлива звезда .Ако мога да те намера бих те убил но си ми под интелектуалното ниво да се занимавам с дечица като тебе. http://vbox7.com/play:03209d03 гледай това о тогава се обяснявай недорасляк тъп.

chanev92
04.01.2009 17:49

trendi eй сега си заслужаваш бан от сайта ... Толкова недорасли същества като видя и направо...

matos3
04.01.2009 17:20

точно така,дядо Алекс ще направи от Митето голям играч.

captain123
04.01.2009 17:17

Защо гледат всеки мач Бербатов под лупа.Да гледат някоя от техните звезди колко е работоспособен.

help_me
04.01.2009 16:55

И аз мисля че не е мързелив.Просто Бербатов не му е такава работата,да тича без да спира той е "Таран".