Рамос започва чистка в Тотнъм

14:22
Рамос започва чистка в Тотнъм
Хуанде Рамос постави бъдещето на Ледли Кинг в Тотнъм под съмнение, като е заявил, че самият той не е наясно все още дали английският защитник ще бъде част от клуба и през следващия сезон.

Испанският специалист обяви също така, че Пол Робинсън ще изиграе своите последни срещи на "Уайт Харт Лейн."

Кинг, който навърши 27 години бе извън игра през по-голямата част от сезона поради травма на неговото коляно. Капитанът на Спърс има едва 10 изиграни срещи след Коледа, виждайки как неговият отбор побеждава Арсенал, а след това и Челси за да триумфира с Кърлинг Къп. Но вчера Рамос отказа да коментира бъдещето на Кинг, докато не стане ясно дали последният ще бъде готов да поведе отбора, дори дали ще бъде готов да играе отново.

Треньорът на Тотнъм каза: "Ние ще трябва да видим в какво състояние ще бъде той. Ние трябва да изчакаме последната дума на лекарите и едва тогава ще знаем дали той ще бъде при нас следващият сезон."

Рамос декларира, че вратарят Пол Робинсън не може да играе поради травма на неговия глезен. 28-годишният футболист е свързван с трансфер в Мидълзбро или Астън Вила, като по всичко изглежда, че неговият четири годишен престой в северен Лондон е към края си.

"Той е контузен и няма да може да вземе участие в тренировъчния процес следващите три седмици" - добави мениджърът.

Относно ситуацията около Димитър Бербатов, Тотнъм настояха, че в договора с българския футболист няма клауза упоменаваща сума за закупуването му, защото те не желаят да го продават.

"Хората са свободни да кажат, това, което те искат и аз не смятам, че Емил Данчев е извършил някакво престъпление," - каза Рамос.

"Ние не можем да контролираме агентите. Ние сме наистина щастливи с него (Бербатов) и неговия принос за отбора."

"Ние възнамеряваме да се насладим на неговото присъствие до края."

Рамос, който се присъедини към клуба през Октомври, каза, че той е решил вече кои играчи иска да задържи и през следващия сезон.

"След пет или шест месеца тук аз познавам играчите много добре и това, на което те са способни" - каза бившият треньор на Севиля.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация