Трябват ни три трансферни прозореца

11:05
Трябват ни три трансферни прозореца
Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз заяви, че отборът се нуждае от три трансферни прозореца, за да се превърне в световна сила. Арабските собственици на клуба имат капитал от над 500 милиарда долара и наставникът може свободно да привлича футболисти, без да се замисля особено върху трансферната сума, но твърди, че времето не му достига.

Както е известно "гражданите" загубиха с 0:3 домакинството си от Нотингам Форест и след мача Хюз "чете лекция" на отбора си в съблекалните повече от час.

За сега Сити си осигури услугите на защитника Уейн Бридж, за който бяха платени 12 милиона паунда на Челси.

В момента актуални имена за преминаване в тима на Валери Божинов и Мартин Петров са нападателят на Блекбърн Роке Санта Круз за 18 млн паунда, Майкъл Оуен, Джърмейн Дефоу, Крейг Белъми и Скот Паркър. Защитникът на Арсенал Коло Туре също може да подсили "гражданите" до края на месеца.

Дори и да привлече всички тези футболисти, Марк Хюз заяви, че това ще е само началото на революцията, която предстои да се случи в Манчестър Сити.

"Нашата задача е трудна и изисква време, трябват ни още 2-3 трансферни прозореца, за да успеем да привлечем всички футболисти, които искаме. Видя се след загубата от Нотингам, че отборът не е достатъчно силен. Очевидно е, че ни трябват още играчи и до края на месеца ще направим още покупки", заяви Марк Хюз.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
05.01.2009 19:29

Марк Хюз хубаво говори за началото на някаква революция, но защо имам усещането, че "вожда" и няма да дочака нейния край!!!

CiSSe7
05.01.2009 19:18

Тръгнал Марк Хюз да се прави на треньор...Само изреченията "Трябват ни още 2-3 трансферни прозореца за да съберем отбор" и то ти става ясно...Отбори като Хъл например с далеч по малко пари и играчи какво постигат, а Сити имат играчи и за 2 отбора ама нашия още ще купува...Е кво ще ги прай..?! Може би иска да изкупи добрите футболисти от отборите в англия, че да няма конкуренция...

bacardy_breezer
05.01.2009 18:55

А бе как ще имат 500милиарда капитал бе тва е нечовешко.Те значи могат да изкупят всички футболисти на Земята ако им се откъснат от сърцата 20тина милярда от сърцата на "белите" чичковци.А относно коментара на rokera_henry не съм съгласен с тебе човек.За какво им е на петролни шейхове да перат пари?Купили са си отборче да имат къде да си инвестират парите и с какво да си губят свободното време.Ти ако имаш 500милиарда долара кво ще ги правиш??Най-малкото ,което ще ти е в главата е да ги "переш".Тези пари са достатъчни за 10 поколения да живечт като крале без да се ограничават за абсолютно нищо..Една яхта 7-8млн , 3-4 коли по над 1млн, вили ,футболни отбори и какво ли още не.....

bobolino
05.01.2009 18:45

тия чалми да си ходят че в тва слабо първенство нищо нема да постигнат

lionelsarta
05.01.2009 17:22

Не съм кой знае какъв експерт,но моога да ви кажа*lol*а видите Барселона без треньора да е добър,без да има опит,не е гръмко име като Липи,Капело,Бенитес и т.н.те са най-добрия отбор в момента и отново диктуват модата във футбола!!!Да се върнем на тема Ман Сити.След края на сезона трябва да сменят треньора,ако правят покупки от сорта на Кака,Меси,Роналдо и други големи звезди в съвремения футбол!!!Според мен им липсва името на колос,традиця и опит като отбор говорим!Но ако Арабите сложат парите на масата ще имаме нов властелин в европейският и световен футбол

rokera_henry
05.01.2009 17:03

Скапана порнография.. За това няма да има футбол.. Заради подобни смешници ,които се чудят къде да си перат парите.. Вече футбола е бизнес за жалост..

Sten4
05.01.2009 15:58

Чалмите трябва да опитат да върнат Ериксон начело на сити(поне според мене де)

MCFOXXX
05.01.2009 14:07

Да погледнем истината в очите. Ман Сити са си един да не кажа слаб, посредствен отбор. Не три, а сто трансферни прозореца да минат и пак няма да са в топ 4. Просто момчетата нямат нужния опит да се изправят срещу добре сработен отбор. А и не всичко се постига само със "звезди" в състава. За пример вземете Хофенхайм.
Треньора трябва да се маха незабавно. От там нататък няколко попълнения и мпоне до края на сезона може да се мисли за едно реално 10-то до 8-мо място във Висшата Лига.

Yasensf
05.01.2009 12:15

Доста може да се поспори с "martototo".Значи като се замислиш състава на Сити найстина може да се каже голям , но доста от техните футболисти са млади (таланти и звезди) и нямат опит във висшата лига и в другите турнири.Постоянно имат проблем с контузени футболисти и дълготрайно контузените Петров и Валери.Марк Хюз е треньор който за първи път има пари и свобода може и да му трябва време.Мое мнение е все пак , че не е добър треньор , но никога немога да приема някои такъв коментар.Класите и треньорските кантори през които е минал Хюз един дори експерт в winner.bg неможе да ги мине.Не вярвам ти дори с 200 милиарда да ти дадат за трансфери да вкараш Сити в големите 4 по простата причина , че до сега Мартин О'Нийл едва успява , а има доста качествен и широк състав и огромен опит и знания(да не забравяме и Евъртън 2005 година).При това МанСити никога не са били фактор в първенството и позицията на която се намират в момента е обичайна за тях в последните 20 години.А специално за мача с Нотингам това беше романтиката на турнира - класика.Аре успех и дано станеш треньор някои ден и на МанЮнт

hitrin
05.01.2009 12:02

отбора си е добър , треньора също просто без Марто са кръгла 0

leketoo
05.01.2009 11:36

martototo Ти първо се научи как се пише думата ТРЕНЬОР и след това може да поемаш Сити. По темата: Според мен Хюз няма да направи нищо по-запомнящо се от това да пръсне някой друг милион на завитите в чаршафи господа. Най-късно в края на сезона ще е вече на борсата за безработни и ще се вайка, че напрежението му е дошло в повече. Гледал съм го този филм

martototo
05.01.2009 11:26

Пълни некадърници.НЕ ИМ ТРЯБВАТ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ТЕ ИМАТ СТРАХОТНИ ИГРАЧИ !!!

С ТОЗИ СЪСТАВ С КОЙТО РАЗПОЛАГАТ СПОКОЙНО МОГАТ ДА БЪДАТ ШАМПИОН ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ТРЕНИОРА Е НЕКАДЪРНИК !!!
НЕ МОЖЕ ТИ ДА ИМАШ ТАКИВА ИГРАЧИ И ДА ИЗПАДАШ ПРОСТО НЕ СТАВА И ТОВА Е.

АЗ ЛИЧНО ТОЯ ОТБОР АКО СЪМ МУ ТРЕНИОР ЩЕ ГО ВЛАРАМ В ТОП4 просто ХЮЗ Е КРЕТЕН И СИ НЯМА ГРАМ ПОНЯТИЕ ОТ ТОЗИ ВИД СПОРТ !!!