Тотнъм си връща Дефоу

14:19
Тотнъм си връща Дефоу
От ръководството на Тотнъм заявиха, че се надяват тази вечер да си върнат нападателя на Портсмут Джърмейн Дефоу за сумата от 15 милиона паунда. Ако трансферът се осъществи днес документите му ще могат да бъдат готови за срещата срещу Бърнли на полуфинала за Карлинг Къп, която е утре вечер.

Така или иначе мениджърът на Портсмут Тони Адамс няма да пусне така лесно Дефоу. Наставникът на Помпи ще направи последен опит днес да задържи нападателя в клуба и вярва, че ще може да промени мнението на играча.

"Ако има нужда да бъде убеден, ще го убедя. В момента той е играч на Портсмут и независимо какво чувате, аз много искам той да остане", заяви Тони Адамс.

Дефоу, който се премести в Портсмут за сумата от 9 милиона паунда преди година, пропусна мача срещу Бристол. Астън Вила също проявяват интерес към нападателя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MCFOXXX
05.01.2009 14:27

Личното ми мнение е че Дефоу е много полезен играч. Все още ми е хикс защо в Тотнъм търкаше скамейките и после така леко го пуснаха в Портсмут. Но ако се завърне отново това ще е крачка в правия път.