Дейвид заряза Виктория заради Милан

21:09
Дейвид заряза Виктория заради Милан
Дейвид Бекъм ще изостави Пош Спайс, за да се концентрира върху тренировките и мачовете си с Милан. Английският футболист се присъедини към италианския гранд за няколко месеца под наем от Лос Анджелис Галакси.

Съпругата на футболиста Виктория и трите им деца обаче няма да са с него в Милано по време на престоя му на "Джузепе Меаца", а ще бъдат в техния дом в САЩ.

"Всеки знае колко много обичам жена си и децата, но в същото време аз обичам и футбола. Децата учат в Лос Анджелис и Виктория ще остане с тях", заяви 33-годишният футболист.

В същото време Дейвид Бекъм коментира и преминаването си в Милан.

"Това е страхотно преживяване за мен. Не всеки е имал възможността да играе за такъв велик клуб като Милан. Чувствам се щастлив, че имам този шанс. Надявам се да постигна желаната форма и да бъда полезен на отбора", каза още Бекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sten4
07.01.2009 00:02

Привличенето му беше с цел да е във форма за мачовете му за анг.национален одбор,а това дали е добър фудболист,6те ви кажа 3 не6та Ман.юнайтед,Реал Мадрид,Милан-да не е добар,той е велик.

BoBi_Levskara
06.01.2009 12:59

Е той вече е полезен донеси толкова приходи на отбора за 2 седмици колкото някой играчи немогат за цял живот а дори не е изиграл ни 1 мач.Привличането му беше с цел по високи доходи а не заради футболни качества

DARGO
06.01.2009 00:05

А дано да е полезен въпреки че е малко вероятно