Балъков започна с Черноморец

17:24
Балъков започна с Черноморец
Старши треньорът на Черноморец Бургас Красимир Балъков изведе двадесет и четирима футболисти на първа тренировка на предсезонния лагер в Поморие, съобщиха от клуба. Играчите, водени от бившия плеймейкър на националния ни отбор направиха крос по крайбрежната алея на Поморие. След това те продължиха заниманията си на стадиона.

В треньорския екип на Черноморец Бургас наставникът Красимир Балъков ще работи с опитния кондиционен специалист Трендафил Терзийски, с когото го свързват години съвместна работа в Спортинг Лисабон и Грасхопърс, Йончо Арсов – младши, който ще изпълнява функциите на помощник и досегашния наставник на вратарите в Черноморец и националния отбор Любомир Шейтанов.

Към групата се присъедини македонският национал Ванчо Траянов, който закъсня с час поради затворени пътища в страната. Очаква се към лагера на тима да се присъединят още четирима чуждестранни футболисти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hitrin
06.01.2009 00:18

Пожелавам му успех в дебюта му като треньор

leketoo
05.01.2009 17:49

Краси, Краси....Краси!!! За какво отиде там бе халфче нежно? Какво ще правиш по морето? Титли и Купи ли ще взимаш или мислиш в перспектива за лятото и плажа? Виждам, че единствено ще имаш заслуга край капанчетата по плажната ивица и унищожението на бира и цаца