ЦСКА изпусна Фелипе да Коща

12:04
ЦСКА изпусна Фелипе да Коща
Футболистите на шампиона ЦСКА Фелипе да Коща, Ненад Настич и Митя Морац разтрогнаха своите договори с "червените" по вина на клуба. Това реши на извънредно заседание на Арбитражната комисия на Българския футболен съюз. През миналия месец и холандецът Куидо Ланзаат напусна ЦСКА, отново по същата причина.

Като основен аргумент за прекратяването на договорите на футболистите, техните адвокати са заявили нередовното получаване на заплати, което бе честа практика преди закупуването на шампионите от новите собственици.

Нападателят на "армейците" Евгени Йорданов пък остава на "Българска армия", след като оттегли своята молба за напускане на отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martonik
07.01.2009 11:42

Да Коща ще се върне при ШАМПИОНА!!!Снощи гледах по канал 3 интервю с менажера му!!!Просто трябва да се договорят за парите и ще преподпише-това е!!!Самият тои е казал,че е дошъл в България зада играе в ЦСКА!!!

svetlio_vn
06.01.2009 17:19

Не е нормално на всеки арбитраж по 4-5 футболисти да си тръгват от ЦСКА заради неизплатени пари . Да припомним , че и при треньорите имат такива практика - Пламен Марков и Стойчо Младенов . Какво ли ще е пак извинението на Томов ? Според мен тези играч след като си прекратят договорите трябва да заведат съвместен иск срещу клуба и да го осъдят здраво , да видим дали ще има подобни практики и в бъдеще .

fawlty_towers
06.01.2009 15:36

Несъмнено Да Коща бе един от най-добрите тоя полусезон и заминаването му ще е голяма загуба.Много повратен футболист с добра техника,нестандартни отигравания и най-вече "футболно мислене".. което малко играчи от наш'та """Елитна""" А група притежават. Не ни очаква нищо добро в пролетния полусезон, ако хванем трето-четвърто място ще е голама работа...

dracula_88
06.01.2009 14:41

Стига вайкане. Този, който най-много се раздаде през есента, бе Тошко Янчев. Да Коща е добър за родните стандарти, но като не иска, не може насила. Незаменими няма, в ЦСКА са играли и по-добри футболисти, да видим къде ще продължи кариерата си, адиос.

martonik
06.01.2009 14:37

Абе момци какво значи най-добрия???!!!
Та тои няма сърце за ЦСКА!!Крака и техника има но дотук!!!

markovv
06.01.2009 13:14

лошо през тоа полусезон беше най-големия

cayenne
06.01.2009 12:28

Довиждане ! Няма пък да ви се кланяме като на некви богове ...