Илия Груев помощник на Краси Балъков

12:39
Илия Груев помощник на Краси Балъков
Старши треньорът на Черноморец Бургас Красимир Балъков ще има още един помощник в спортно – техническият си щаб. В четвъртък от Германия пристига Илия Груев, който от петък ще поеме своите задължения на треньор в бургаския клуб, съобщават от прес-центъра на клуба.

Груев е добре познат на многобройните привърженици на футбола както в страната, така и в града край морето, като за времето прекарано в Бургас се превърна и в един от любимците на местната публика. Именно в Бургас възпитаникът на школата на столичния Левски, записа едни от най-силните си изяви като футболист, което накара специалистите от немския елитен Дуисбург да го забележат и по-късно привлекат в състава си. Халфът има богат опит от мачовете си в Първа и Втора Бундеслига, успешно положи и изпити за треньорски лиценз. До назначението си в Черноморец – Бургас Груев работеше като треньор на юношите старша възраст в отбора на Ротвайс Ерфурт.

С привличането на Илия Груев треньорският екип на "акулите" се сдоби с още един специалист, който е привърженик на немската дисциплина и точност. В щаба на Красимир Балъков вече работят кондиционният треньор Трендафил Терзийски, Йончо Арсов, който е завършил треньорска школа в Кьолн, както и Любомир Шейтанов, който е известен както с отличните си професионални умения и с това, че не крие пристрастията си към немския футбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
08.01.2009 00:26

Страхотен тандем са двамата! Предстоят много добри времена за Бургаският футбол.

fawlty_towers
07.01.2009 13:07

Симпатичен отбор са и се надявам под ръководството на "немските" специалисти да се превърне в конкурентно- способен тим, който да се противопоставя на "грандовете" ни, за да стане първенството по-интересно.