Официално: Без Васил Божков на конгреса

14:33
Официално: Без Васил Божков на конгреса
Председателят на Надзорния съвет на "Нове АД Холдинг" Васил Божков не възнамерява да се кандидатира за президент на Българския Футболен Съюз.

Изявление на "Нове АД Холдинг" гласи:

"Във връзка с публично отправената покана и разпространената информация относно възможността г-н Васил Божков, Председател на Надзорния съвет на "Нове АД Холдинг", да се кандидатира за Президент на БФС и да приеме отговорността за пряко участие във футболния живот на страната, както и поради публичната значимост на този въпрос чрез средствата за масово осведомяване заявяваме следното:

1. Г-н Васил Божков благодари и високо оценява степента на обществено доверие, съдържаща се в поканата.

2. Към момента г-н Васил Божков няма интерес към това предизвикателство. Усилията на Председателя на "Нове АД Холдинг” са концентрирани в задачата да адаптира холдинга в актуалната икономическа среда и в разширяването на бизнеса на международните пазари. Г-н Васил Божков се надява да се намери друг по–достоен българин, който да изпълни тази мисия"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
07.01.2009 22:03

Нищо не е загубено още! Има печеливша кандидатура, и дано хората от опозицията ( стига да е истинска ) се сетят за нея. Всичко е въпрос на малко по сериозна организация, и комбинаторите от БФС са аут. А това наистина е наложително!

cesekarchetooo
07.01.2009 19:00

Аз пък мисля, че трябва да разграничаваме действията на човека на терена и извън него. Аз съм цесекар и въпреки това оценявам постиженията на Боби. Но просто не става за шеф на БФС. Както каза пича отдолу, с него ще продължим да затъваме. Жалко за Божков, беше най-добрия вариант за момента.

svetlio_vn
07.01.2009 17:50

Всеки , който използва обръщението "перука" , плюе по сътвореното от България в САЩ през 1994. Имайте повече уважение към футболиста с рекорден брой мачове за националния тим и герой от незабравимото американско лято

martonik
07.01.2009 15:21

И сега какво ??? Зализваме перуките и продължаваме все така да затъваме!!!