26 \"армейци\" на Банско

15:48
26 \"армейци\" на Банско
Шампионът на България ЦСКА замина с група от 26 футболисти за първия си подготвителен лагер, който ще се проведе в Банско, съобщава сайта на клуба.

Новите лица в селекцията на Димитър Пенев са Йордан Минев и Дормушали Саидходжа от Ботев Пловдив, завърналият се при армейците Ивайло Петров, както и дошлите на проби нигерийци Емануел Омодиагбе и Кабиру Олувамуява, македонецът Чурлинов и нападателите на Пирин Благоевград Веселин Стойков и Херман Пиетробон. Все още преговори се водят с португалските футболисти на Локомотив Мездра Давид Силва и Руи Мигел. Оферта е получил Фелипе Да Коща, но се чака неговия отговор.

Даниел Беконо се очаква днес да пристигне от родината си Камерун, но той ще остане да тренира на Панчарево. Освен Беконо в София под ръководството на Сашо Борисов ще се подготвят Кирил Михайлов, Димитър Петков, Атанас Зехиров, Джихат Кемил, Удоджи, Зе Руи, Владислав Златинов, Евгени Йорданов, Янко Сандански, Иво Димитров, Димитър Димитров и контузения Владимир Манчев.



Ето и списъка на футболистите, които ще бъдат на лагера в Банско: Ивайло Петров, Иван Караджов, Венцислав Велинов, Павел Виданов, Кристиан Узунов, Иван Иванов, Александър Бранеков, Йордан Минев, Йордан Тодоров, Кирил Котев, Филипе Машадо, Ели Маркес, Тодор Янчев, Николай Чипев, Александър Тонев, Викторс Морозс, Маркиньос, Мартин Тошев, Дормушали Саидходжа, Гардар Гунлаугсон, Здравко Лазаров, Емануел Омодиагбе, Кабиру Олувамуява, Чурлинов, Веселин Стойков, Херман Пиетробон

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barbata88
08.01.2009 12:35

Интересна селекция ще има ЦСКА през пролетта, Саидходжа е добър футболист - смятам, че ще се пригоди бързо към отбора, двамата нигерийци и македонеца не съм ги чувал, но то ще си проличи дали сатват или не, Пиетробон има страхотни качества и смятам, че и той ще остане в отбора. Сега се спряга и името Димитър Рангелов, което ще е доста добро попадение, но сега стойте - ще хвърля бомбата - от информация от кухнята разбрах, че в ЦСКА ще пристигне не Виери, не Аилтон, а самия Хенрик Ларсон! Колко е вярно незнам, но времето ще покаже. За пролетта ЦСКА има доста обещаващ отбор - с млади таланти като Чипев, Тонев, Виданов и др. и опитни футболисти като Лазаров, Манчев, Котев и пр., и като прибавим няколко екзотични футболиста като Маркиньос, Руи Мигел(евентулано), - с този отбор ЦСКА дава сериозна заявка за успех в А група и атака на ШЛ догодина! Успех армейци - всички фенове сме с вас!

wwwrrr8
08.01.2009 10:24

ЦСКА кфо търсите тия дръти тумбаци Виери , Аилтон , незнам си кой още , ето вижте в Ман. Юн. Родриго Посебон - 100 000 евро , Дани Уелбек - 150 000 . Кфо искате повече ? Земете на Малдини деда му , сигорно ше се съгласи ...