Балъков \"спря тока\" в Черноморец

16:17
Балъков \"спря тока\" в Черноморец
Третия ден от първия подготвителен лагер в Поморие ще се запомни освен с празника на Св. Йоан Кръстител – Ивановден и с първата тежка триразова тренировка за футболистите на Красимир Балъков, съобщава прес-центъра на клуба.

Играчите станаха още по-тъмно в 7 часа, а във фоайетата пред стаите им ги очакваха отрупани маси с плодове, сокове, чай и кафе. След като закусиха набързо те се отправиха на сутрешен крос, воден от старши – треньора Красимир Балъков и неговия помощник Йончо Арсов. След около 40 минути бягане в спокойно темпо, футболистите се прибраха по стаите си, видимо разсънени от силния и студен морски вятър.

\"\"

По-късно те закусиха, вече по обилно и в 11 часа се насочиха към терена на стадиона в Поморие, където кондиционния специалист Трендафил Терзийски ги очакваше със серия упражнения за гъвкавост, сила, бързина и издръжливост.

Преминали и през този тест, футболистите прекараха още час в залата на стадиона, където изпълняваха 12 упражнения в отделни станции, с различни уреди и разпределени по двама. Всяко от тези упражнения бе демонстрирано лично от старши треньора, който показа, че се намира в отлична кондиция, на която биха могли да завидят голяма част от футболистите. Балъков и неговите помощници стриктно следяха за ритъма и точното изпълнение на всяка една от задачите, като времето се отчиташе с точност до секунда. В края на втората сутрешна тренировка, играчите направиха стречинг и се прибраха по стаите си.

\"\"

За 16 часа е предвидено третото последно занимание за деня, в което ще има двустранна игра. В нея отново ще се наблегне на някои тактически елементи и задачи, поставени от новия наставник на "акулите".

Най-радостното до момента е, че в отбора няма състезатели с оплаквания, въпреки сериозните натоварвания, които се увеличават с всеки изминал ден. Всички тренират на пълни обороти, което видимо радва ръководството на тима. Утре се очаква към отбора да се присъединят и последните двама футболисти – Иван Чворович и Александър Стоимирович, които получиха разрешение от ръководството да празнуват Коледа със своите близки в родината си Сърбия.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
07.01.2009 21:14

Първото неотложно нещо което препоръчвам на новия треньорски екип на Черноморец ( а за в бъдеще и на националния отбор ) е, незабавно да се освободи от присъствието на няколкото трудоустроени футболисти, изпратени на "специализация" край морето от Подуяне! На Балъков,Груев, Арсов, Терзийски и Шейтанов, пожелавам далновидна селекция и ползотворна работа, за да видим един истински Черноморец!

dumbo_s
07.01.2009 19:14

Единственото , което се моля ... Балъков да продължи да се изучава върху треньорската професия ... Като за начало това е повече от обещаващо...

des_v24
07.01.2009 17:51

Само така ,Бала знае кка да го направи ,адмирациии !

levski_s0fia
07.01.2009 16:53

на това се казва яка тренировка и така трябва