Сашо Томов: Има инвеститори от Персийския залив, които искат да купят ЦСКА

11:08
Сашо Томов: Има инвеститори от Персийския залив, които искат да купят ЦСКА
Има инвеститори от чужбина, които могат да купят ЦСКА, разкри бившият президент на клуба Александър Томов.

"Собствениците на ЦСКА не трябва да лъжат хората, а да кажат веднъж завинаги могат или не могат да издържат клуба. Над 2 милиона евро трябва да платят, за да получи ЦСКА лиценз. Аз обаче не съм сигурен дали са в състояние да го направят. Сами трябва да преценят. Иначе клубът ще ги завлече на дъното като бизнесмени. Много е тревожно, че ЦСКА постоянно трупа и трупа нови дългове. Клубът не може да отиде във В група", категоричен бе политикът.

"Ако ЦСКА бъде продаден, както сегашните собственици го взеха, има инвеститори от чужбина, от Персийския залив, които са готови да купят клуба", добави Томов.

Той коментира и селекцията, която се прави сега, както и тази от лятото.

"Това е селекция, която е безполезна. Няма ефект от нея. Излишно се плащаха заплати на недоказани италианци. Отделно никого не могат да продадат. Положението е много сложно и хората се вълнуват. Аз им оставих готов отбор, който за 70 мача имаше само 3 загуби. Погледнете каква селекция правих аз и каква се прави 6 последните две години", завърши Александър Томов.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladimir_vn
23.01.2011 21:10

Тези араби от Залива да не са отново преоблечените Дучето и свитата му,правейки скечове ?

Dorostoler
23.01.2011 18:45

donatelo,нещо грешно ли е казал?!?Доколкото виждам,човека си казва нещата както са си...

donatelo
23.01.2011 16:10

ANTWERPMIRACLES,в коя държава живееш бе брат?

ANTWERPMIRACLES
23.01.2011 14:12

speedline , как си представяш собственик да ИЗТОЧВА собствената си фирма , бе недоносче !?! Все едно да източваш собствения си джоб ! ... Митал плати суха пара за да купи комбината и плати от джоба си , за да може той ДА РАБОТИ !!! Само че , тази държава гъмжи от търтеи , които не искат тук да има работещи предприятия , които са готови срещу подкупи да от конкуренция , всячески да пречат на другите да работят и които имат интерес еднин комбинат да се разпродаде , за да приберат за себе си тлъстия пай , а не той да работи , да създава продукт , да храни хиляди работници и да носи приходи за държавата . Същите те , сега правят трети кръг от търгове , само и само да намерят купувач и то на цена три пъти по-ниска от тази , която плати Митал , но не успяват . Попитай и работниците от комбината , които преди плюеха Митал и Лупи , а сега им се извиняват , защото разбраха каква е истината , но късно . Защото разбраха , че т.н. синдикати ги измамиха и всъщност единственото , което целяха бе да разпродадат завода . Но вече е късно и си загубиха работата , която имаха при Митал .

speedline
23.01.2011 12:32

Какви персиици ще вземат цска, хахаха.Да не е някой като тоя индиеца Митал,които ги взе само за да източи Кремиковци заедно с Лупи.Колко жалко е да си чорбар... *wink*

nedev31
23.01.2011 11:26

смешник. окраде отбора,завлече го на дъното, а сега се изкарва едва ли не герой. трябва да му бъде отрязан езика само като спомене името ЦСКА