Фелипе да Коща се присъединява към Левски

10:12
Фелипе да Коща се присъединява към Левски
Португалският полузащитник Фелипе да Коща и защитникът на Локомотив Пловдив Йордан Милиев ще се включат в зимната подготовка на Левски, съобщиха от клуба за "bTV".

Фелипе Да Коща разтрогна контракта си с ЦСКА, защото не му бяха платени част от възнагражденията през есенния сезон, след което португалецът започна преговори с ръководството на "червените" за нов договор, но от "Герена" заявиха, че халфа ще пътува с тима на лагера в Агия Напа (Кипър).

Левски е пред финализиране на сделката за преминаването на Йордан Милиев, като преговорите се водят между Константин Баждеков и президентът на пловдивчани Галя Топалова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
10.01.2009 20:14

Явно с такива сладникави "новини" в телевизия "bТV" са тръгнали да изпреварят най-големите лъжци " в бранша "Дон Балон", но....трудно ще успеят!!!

stoqn_1208
10.01.2009 16:48

И ЛИОН ли са комунистически отбор та имат 7 поредни титли и то във Франция или МАН ЮН в АНГЛИЯ. Хайде стига с тоя Комунизъм

bacardy_breezer
10.01.2009 16:32

И още нящо специялно за martonik !Една статистика
Levski - CSKA
168 matches; 74 wins for Levski , 44 draws, 50 wins for CSKA ; Levski 258goals CSKA 202 goals

bacardy_breezer
10.01.2009 16:26

martonik лич и си къв фен си.Всяко 12 годишно хлапе знае откаде са ви 60% от тея титли.КОМУНИЗЪМ е думата моето момче.Като си роден през 90те и не си живял по времето на комунизма недей говори неща ,които хал хабер си нямаш на акъла за какв остава дума.По време на комунизма ЦСКА е спечели , забележете поредно, 10тина титли.Просто по онова врепе футболът в БГ беше по -голям бизнес дори от днешния.Колко финали са завършили с победи на ЦСКА ,защото футболистите на Левски са били заплашвани ,че ако победят отборът им ще бъде разтрогнат.Така,че като незнаеш не говори ,жалко 12 годишно прасе ! ! !

martonik
10.01.2009 12:38

Пеминаване в Лефски е последното нещо,което нормален футболист би сторил!!!

peshkin
09.01.2009 19:53

Коща ако отиде в Лвски ще стане най-мразения човек в България.

machocka
09.01.2009 17:35

martonik наистина си доста глуповато момче.Ако сравняваме Левски и Цска лично аз съм левскар но не псуя Цесекарите.Но ако ги сравняваме с голямите отбори и Левски и ЦСКА са по-ниски и от тревата.И какво кате се изложихме за Шампионска лига? За 2-ри път , но не заравяй че ние сме участвали 1 път в ШЛ и за съжаление се паднахме с едни от най-коравите отбори.А доколкото тази година вие ни се подигравате че са ни били отбори който незнаете как се пишат?Но моля ти се за да играят с нас значи са най-добобрите от тяхната държава.И не псуй защотот ето аз съм спокоен Левскар но ако попаднеш на някои с твоя интелект ще си изядеш доста бой.Така че си направи добро , не за някой друг а самият себе си.

charpaka
09.01.2009 16:22

Ей martonik по-леко с обидите по адрес на Левски. Такива педалчета като теб изказват подобни мнения пълни с арогантност по адрес на даден отбор срамят цяла България. Заради типове като тебе стават инцидентите по стадионите. Някой му бил казал, че били велик отбор! Абе таранко! Къде отиваш ти може би?! Говори за твоя отбор и не засягай другите. Защото това ми доказва, че си рязан комплексар, който знае само да ругая и да плюе, а не вижда реалността. Остави хората да си играят футбола, подкрепяй своя отбор, но не ругай другите отбори." Уважавай за да бъдеш уважаван!". "Първо се научи да губиш, а после да побеждаваш!"

fawlty_towers
09.01.2009 16:06

Той говори за България, не за Европа. А тука ЦСКА , Литекс , Локо Сф и левски са що-годе "големи" отбори.

martonik
09.01.2009 16:04

За 60 години история имаме 31 титли!!!!
Това е факт, който всеки циганин от Подуяне трябва да приеме!!!
Идеята за създаването на ЦСКА е много патриотична и БЪЛГАРСКА а именно да се очреди клуб който да защити националния флаг и герб ДОСТОИНО!!!!!
Затова съм ЦЕСЕКАР и затова ще защитавам любимия отбор ЦСКА!!!

charpaka
09.01.2009 15:07

ApMaHu! Къде видя големи отбори в България ? Защото сме много големи, затова ли ядахме бой на всеки опит да се почустваме европейски средно-статистически отбори? Големи отбори има в Англия, Италия и Испания, но не и в България. Бъди реалист, това е мнението ми.

Roy
09.01.2009 11:49

- И все пак, ако не подпишеш с ЦСКА, къде ще продължиш кариерата си?

- Не знам. Със сигурност обаче, ако не остана в ЦСКА, ще напусна България.

ApMaHu
09.01.2009 11:44

ТОва изобщо не е вярно че Да Коща ще се присъединява в Лввски ... във вторник Да Коща ще подпише пак с най-големият отбор на България ЦСКА!!! и тая информация е мако старичка с тези глупости !!
Точно в 17:30 часа вчера Фелипе да Коща и мениджърът му приключиха преговорите с ЦСКА. Веднага след това, „Меридиан Мач“ направи интервю с португалеца.

- Заговори се, че си водил преговори и с Левски?

- Не, това категорично не е вярно. Аз не си вдигам телефона, откакто съм се завърнал в България. Много ми е напрегнато и аз съм най-изнервен от цялата ситуация. Всички разговори се водят от моите мениджъри. Те обаче не са ми казвали за интерес от страна на Левски. Аз вече няколко пъти заявих, че искам да продължа да играя в ЦСКА.
- Устройват ли те условията по новия договор, който ти предложи ЦСКА?
- Да, устройват ме. Тези неща ги бяхме коментирали още през декември, но всичко си остана само приказки и тогава нямаше развитие. Пак повтарям, че ако всичко е наред, във вторник ще подпиша за 1.5 години с ЦСКА.Такова е моето желание.

stef_sh
09.01.2009 11:42

няма успех от 20 години насам ?? ХАХА изостанали левскарчета по добре не пишете

Roy
09.01.2009 11:42

Къде ще продължиш кариерата си?

- Надявам се в ЦСКА. Ако всичко е наред, във вторник трябва да подпиша. Поне така се разбрахме преди малко повече от половин час с ръководството на ЦСКА. Вярвам, че няма да има проблеми. Цялата тази суматоха ми се отразява най-вече на мен. Заявил съм желанието си да продължа да играя за ЦСКА и очаквам това да се случи, но не всичко зависи от мен.

- Заговори се, че си водил преговори и с Левски?

- Не, това категорично не е вярно. Аз не си вдигам телефона, откакто съм се завърнал в България. Много ми е напрегнато и аз съм най-изнервен от цялата ситуация. Всички разговори се водят от моите мениджъри. Те обаче не са ми казвали за интерес от страна на Левски. Аз вече няколко пъти заявих, че искам да продължа да играя в ЦСКА.


Това е част от интервюто с играча , така че да престанем със спекулациите и Левскари спрете с мечтите

Lucas_Podolski
09.01.2009 11:34

Прецакал се е? Защото си отиде от отбор, който няма успех от 20 години насам, 2-ри е в класирането и на всичкото отгоре не му плаща! Е то ако искаш седи на такова място, в тая дупка цС*ка!

alex_su
09.01.2009 11:01

говедо!нищо,той по този начин сам се прецака

rosen1968
09.01.2009 10:44

отговори ми само кое е мръсното че той си е разтрогнал договора защото ЦСКА не му плащат , и за това Левски са виновни.Виждат добър играч без договор и отбор защо да не го привлекат...

beastt
09.01.2009 10:33

хаха тия левскарите се чудят по какви мръсни начини да отмъкнат играча на ЦСКА.