Порто с интерес към Рабех

10:20
Порто с интерес към  Рабех
Португалският гранд Порто има интерес към защитника на Левски Юсеф Рабех, научи "Меридиан Мач". Мароканецът беше пред трансфер в двукратния европейски клубен шампион, преди да премине на "Герена", но в последния момент сделката пропадна. Сега ръководството на Порто отново оглежда мароканския национал, като на този етап все още не са започнали официални преговори за привличането му.

Както "Меридиан Мач" съобщи, към Рабех има сериозен интерес и от страна на френските Валансиен и Ница.

Междувременно бранителят продължава да е в неизвестност и на "Герена" нямат никаква вест от него. Рабех закъснява вече с два дни за старта на подготовката, а финансовият директор на "сините" Константин Баждеков обяви, че мароканецът ще бъде глобен.

Освен от ръководството на Левски Рабех е очакван в България и от Софийската районна прокуратура. Вчера сънародникът му Рашид Тиберканин получи лично обвинителен акт за хулиганство, каквото има и за Рабех. Двамата участваха в бой с таксиметрови шофьори в центъра на София.

Тиберканин е бил придружаван в Софийската районна прокуратура от двама адвокати и преводач. Най-вероятно преписката ще приключи с извънсъдебно споразумение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ov3r
09.01.2009 18:31

Да, бе, точно, както и Хичо измести Фабрегас в Арсенал ! Помниш ли?

bacardy_breezer
09.01.2009 17:56

ov3r забавен си.Какво пък,може и да е вярно.Рабех разполага с отлични качества и е най-добрият защитник в България в момента,защо да не заиграе в Порто?Не е казано,че ще е титуляр още в началото ,може да го вземат на пробен период и ако го харесат да го задържат, а от своя страна с повече усилия мароканецът може да стане част и от титулярната единайсеторка ,кой знае

charpaka
09.01.2009 15:16

Да ни дават една чанта с пари и да го взимат. И без това е недисциплиниран, въпреки че е много силен защитник според моето мнение за българските стандарти. С парите можем да вземем 2-3ма много добри българчета с прилично заплащане.

ov3r
09.01.2009 14:23

хаха. Само като прочета "научи Меридиан мач" ми става ясно, че ще последва нещо от рода на "Мариан Огнянов в Челси", "Пелето в Байерн Мюнхен" и т.н. Моля ви, не си запълвайте времето с тоя "тумбак". Писна ми да чета за него. Мога да се обзаложа, че след 2 седмици "Меридиан мач" ще гръмне: "Порто се отказва, Рабех в Самсунспор"

Redbula
09.01.2009 12:15

Еми ако тъпспорт и уинара не си праат гъргара тва е мн добре.Не бях съгласен да се продава Рабех на смешни отбори но Порто надмина дори и мойте очаквания за гранд.Дано да е вярно и момчето да се развие още щото наистина е най-талантливия защитник у нас!