Майорка победи Алмерия, Осасуна и Атлетик Билбао с равенство

10:55
Майорка победи Алмерия, Осасуна и Атлетик Билбао с равенство
Отборът на Майорка победи Алмерия с 3:1 в първи мач от 1/8-финалите на турнира за Кралската купа на Испания. Победителите в съревнованието от 2003 г. са сред изпадащите отбори в шампионата, след като записаха 7 срещи без победа.

В мача срещу Алмерия преднина на Майорка даде Алхасан Кейта в 8-та минута, но гостите изравниха след само две минути с попадение на Хуанма Ортис. Победата за Майорка осигуриха Клебер Сантана и Фернандо Варела съответно в 44-та и 56-та минута.

В Памплона другият много закъсал в първенството отбор - Осасуна направи домакинско равенство 1:1 с Атлетик Билбао. 8 минути преди края Валтер Пандиани изведе Осасуна напред, но Фернандо Лоренте изравни в допълнителното време на срещата.

По-рано тази седмица в други двубои от Купата на Краля Барселона победи Атлетико Мадрид с 3:1, Севиля се наложи над Депортиво Ла Коруня с 2:1, а Валенсия завърши 1:1 с Расинг Сантандер. Третодивизионният Поли Ехидо поднесе изненадата в тези първи срещи, побеждавайки Еспаньол с 3:2 в сряда. Реваншите ще се играят следващата седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация