Лампард: Юнайтед ще накаже и най-малките ни грешки

11:36
Лампард: Юнайтед ще накаже и най-малките ни грешки
Полузащитникът на Челси Франк Лампард предупреди съотборниците си, че нямат право на грешка в защита срещу Манчестър Юнайтед в престоящото дерби от английската Висша лига в неделя. "Сините" не се намират в отлична форма в последните няколко срещи и в момента изостават на три точки в класирането зад лидера Ливърпул, което означава, че евентуално поражение на "Олд Трафорд" ще влоши значително положението на тима на Луиш Фелипе Сколари и разликата ще стане 6 точки.

Грешките в отбраната на Челси бяха основна тема на тренировките на тима през последната седмица.

"Грешките са много разочароващи за всички нас, но правим всичко възможно да ги отстраним. Понякога има индивидуални, а понякога колективни грешки, но така или иначе те са решаващи, защото в последните мачове доминираме през цялото време, а в крайна сметка губим точки", коментира Франк Лампард.

"Не можем да си позволим това да се случи срещу отбор от калибъра на Манчестър Юнайтед, защото те ще се възползват моментално", заяви още лидерът на Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dunavec__
09.01.2009 14:57

Ако съм на мястото на Абрамович при загуба срещу манчестър бих уволнил бразилския некадърник! Волско търпение трябва да има човек, който да търпи резилите на този псевдо треньор, който само за 1 месец допусна 2 загуби на Челси като домакин... а преди това Челси нямаха загуба на свой терен от февруари 2004г. Правете си изводите...

evgeni_gb
09.01.2009 14:42

Дано да са поработили над грешките, защото в първия мач именно такава грешка даде преднина на Мачестър и те поведоха в резултата моментално.Надявам се двойката централни защитникци да са максимално концентрирани и внимателни в своите действия.