Станкович контузен, Бекъм резерва, Тоти и Милито аут

13:14
Станкович контузен, Бекъм резерва, Тоти и Милито аут
Халфът на италианския шампион Интер Деян Станкович усука левия си глезен по време на тренировка на тима и е под съмнение за съботния домакински мач на срещу Каляри. Лидерите в италианската Серия "А", които имат предимство от шест точки преди подновяването на шампионата, може да използват Луиш Фиго или Луис Хименес като смяна на контузения сърбин.

Бразилският десен бек Майкон е наказан за тази среща, докато Адриано поднови тренировки с "нерадзурите", тъй като имаше травма в слабините.

Дейвид Бекъм най-вероятно ще остане на пейката в гостуването на неговия Милан на Рома в неделното дерби на италианския шампионат. Марко Бориело, Дженаро Гатузо, Алесандро Неста и Даниеле Бонера са аут за "росонерите". Капитанът на Рома Франческо Тоти ще пропусне мача с Милан, тъй като ще бъде около месец извън терените, заради контузия в бедрото.

Нападателя Диего Милито няма да играе за Дженоа в съботното домакинство на Торино заради разтежение в слабините, като италианските медии съобщават, че той няма да играе в две срещи на своя тим. Срещата ще се проведе, въпреки че натрупалия сняг попречи за подготовката на терена на "Мараси".

Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон, който се възстанови от травма, няма да бъде рискуван за мача на "бианконерите" със Сиена в неделя. Алекс Манингер ще продължава да пази за Юве и в тази среща, а сайта на тима обяви, че Винченцо Якуинта има шанс да се оправи от мускулна травма и да играе в този мач. Сиена ще бъде срещу италианския гранд без своя вратар Джанлука Курчи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация