Новите в ЦСКА искат Шампионска лига

10:28
Новите в ЦСКА искат Шампионска лига
Двамата дълго чакани африкански футболисти Кабиру Алауса и Емануел Омодиагбе се присъединиха към групата на шампионите от ЦСКА. Те пристигнаха снощи на аерогара "София" и бяха извозени към лагера в Банско лично от шофьора на Александър Томов, съобщава "7 дни спорт".

Алауса и Омодиагбе идват от Хартландс (Нигерия), където треньор е българинът Митко Добрев. И двамата имат мачове за националния тим на родината си. Африканците се видяха в чудо, когато стъпиха за първи път в живота си на сняг.

"Разбрах, че ЦСКА е голям клуб в Европа. Много искам да играя с тима в Шампионската лига", сподели 26-годишният нападател Алауса. Неговият сънародник Омодиагбе пък заяви, че всяко ново начало е трудно, но той ще даде всичко от себе си. Също снощи в България кацнаха и други две нови попълнения на "червените" - Руи Мигел и Давид Силва.

По този начин бройката на играчите, с които разполага Димитър Пенев, застрашително се увеличава към 50. Ако африканците обаче не покажат качества, ще бъдат освободени.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
11.01.2009 23:13

не съм левскар ама научете се как се пише Левски защото ако не е бил тои още щяхте да сте провинция на турция и щяхте да сте като кюрдите дето горките половината им думи са български.

musi
10.01.2009 12:09

Нормално е да искат, но тази година нямат никакви шансове шампионите. Левски няма да позволи да се повтори миналогодишния сценарий и ще грабне титлата без затруднения. Но смятам, че не е важно кой отбор ще завърши на върха на класирането. По-важно е как ще се прадстави в Европа. Вече рябва да се инвестира във футбола сериозно в България, да окрият нови таланти, а не да се закупуват тъпи негри от чужбина. Трябва да се дават повече шансове на нашите момчета и да се харчат разумно пари.

leketoo
10.01.2009 11:48

Добре дошли! Вижда се, че в отбора определено се работи по привличането на футболисти. Нямал съм възможност да гледам тъмните симпатяги, но щом чичо Митко е там, знам че всичко около трансферите ще е наред. Малко трябва да се помисли за защитата, има нужда от някой класен играч. А нападението при квалификациите за ШЛ ще изглежда доста страховито: Манчев, Лазаров, Пиетробон

stef_sh
10.01.2009 11:24

Хайде това е едно ново начало..... Дано всичко да потръгне и да няма недоразумения каквито имаше при Томов ... ЦСКА