Джерард под въпрос за Челси

14:51
Джерард под въпрос за Челси
Страши треньорът на Ливърпул Рафа Бенитес е оптимист относно завръщането на Стивън Джерард за първия мач от полу-финала в Шампионската лига срещу Челси.

Джерард пропусна съботната победа на своя отбор срещу Фулъм след като получи нараняване на своя врат при тренировка. След мача на "Крейвън Котидж" испанският специалист призна, че участието на Стиви Джи срещу "сините" от Лондон е под въпрос.

Националът на Англия взе участие в част от тренировката на своя тим в неделя и Бенитес се надява, че неговият талисман ще продължи пълноценното си възстановяване, за да бъде напълно готов за важния сблъсък.

"С такива травми, човек никога не може да знае" - каза треньорът пред официалния уеб сайт. "Подобни наранявания винаги са опасни, така че ние трябва да чакаме."

"Аз мисля,че той бе малко по-добре в неделя. Ние ще чакаме. Ние имахме подобни проблеми с Рейна и Финан и те се нуждаеха от време. Така че ще видим."

"Той желае да играе във вторник. Проблемът е, че той може да гледа само на дясно, за това аз му казах, че може да играе като нападател по лявото крило. Ще видим, дали той може да си обърне главата и на другата страна."

"Ние ще говорим заедно с доктора. Джерард ще иска да играе, но въпросът е дали самият той ще бъде подготвен за подобно участие."

"Ако той се обръща за да ме гледа без да усеща болка ще означава, че той може да играе."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zdravec
21.04.2008 21:40

На пресконеференцията днес Рафа заяви, че Джерард със сигурност ще бъде готов за мача утре.Сутринта е тренирал наравно с останалите.