Роналдо: Искам да победим в Барселона

15:58
Роналдо: Искам да победим в Барселона
Кристиано Роналдо иска победа в Барселона, опитвайки се да покаже, че сегашният отбор на Манчестър е най-добрият в историята на клуба.

Юнайтед излиза срещу Барселона на "Камп Ноу" в първа среща от полу-финалите в Шампионската лига.

Португалското крило очаква труден мач в Испания, но се надява на резултат, който да даде преимущество на неговия отбор преди реванша на "Олд Трафорд".

"На този етап няма лесни мачове." - каза Роналдо за вестник Спорт. "Напрежението е огромно и за двата отбора и максималната концентрация е от изключително значение."

"Всичко може да се случи"

"Нашата цел е да спечелим възможно най-бързо и да постигнем възможно най-добрия резултат на "Ноу Камп". Аз искам да победим"

Старши треньорът на "червените дяволи" Сър Алекс Фъргюсън призна по-рано през този сезон, че отборът с който разполага в момента има потенциал да бъде най-добрият, който той е ръководил през 20-годишната си кариера в Манчестър.

Роналдо е повторил становището на Фергюсън, но признава, че отборът трябва да завърши сезона най-малко с един трофей.

Той добави:"Аз смятам, че този отбор разполага с огромен потенциал, но това може бъде потвърдено в края на сезона, като видя това, което отборът е спечелил."

"Разполагаме с много таланти и аз смятам,че вървим в подходяща посока. Мач след мач ние демонстрираме, че разполагаме с фантастичен отбор, много таланти и прекрасни играчи, но едва в края на сезона ние ще можем да отговорим на въпроса дали наистина този Манчестър в момента е най-добрият от всички отбори до момента."

"Ако ние печелим шампионската лига или първенството  ние ще имаме по-добра идея."

Роналдо отбеляза 38 гола през този забележителен сезон за Юнайтед, но благодари на неговите съотборници за помощта да постави нов клубен рекорд за крило.

"Аз съм много горд с представянето си за клуба" - той продължи."Аз се чувствам облагодетелстван за да играя толкова много срещи на този етап.

"Голяма чест е да демонстрирам моите възможности пред 60 или 70 000 човека, които идват на стадиона всеки уикенд - това е невероятно."

"Аз израствам с всяка изминала година и продължавам да работя над това, но но аз трябва да кажа също така, че моите съотборници ми помогнаха много, много от техните пасове бяха брилянтни и по този начин аз успях да реализирам не един красив и важен гол."

"Но аз смятам, че най -важното нещо бе отборът. Отборът спечели шампионата миналата година, отидохме много далеч в Шампионската Лига, ние успяхме да достигнем финала за ФА Къп и за мен това бе много важно за да израстна като играч."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация