Меси: Готов съм за Юнайтед

19:05
Меси: Готов съм за Юнайтед
Лионел Меси декларира готовност за своето завръщане срещу Манчестър Юнайтед след продължителна лечение на бедрена травма . Аржентинският футболист изигра цялото второ полувреме при съботното равенство 0:0 срещу отбора на Еспаньол.

Меси очаква да започне като титуляр срещата в сряда вечер: "Аз съм готов за Юнайтед. Аз съм добре. Нашите привърженици очакват от мен да покажа на какво съм способен и аз ще."

"Аз съм спокоен и имам огромното желание да демонстрирам най-доброто на което съм способен, за да помогна на отбора си."

"Аз съм сигурен, че ще бъда по-решителен в двубоя срещу Манчестър, което е от изключително значение."

Представянето на Меси и Роналдо ще заангажира голяма част от вниманието на хората, но нападателят на Барселона е убеден, че самият мач е много повече от един сблъсък между самия него и португалското крило.

"Кристиано а голям играч. Той го показа през миналия сезон, както и през този отбелязвайки толкова много попадения. Но мачът е между Барселона и Манчестър, не между мен и Роналдо. Това е мач между два големи отбора."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tyshA
21.04.2008 23:33

Меси е най-добрия.Невероятен футболист

Djamba
21.04.2008 22:16

Аз смятам ,че Меси може да вкара на Юнайтед и Барселона да ги елиминира.

Dumbi
21.04.2008 21:03

Аз смятам, че ако Роналдо играе за себе си ще провали Манчестър ... , а относно това дали Манчестър ще смачкат Барса предстои да видим. Мобилизацията в двата лагера е огромна ... напрежението също ... аз се моля да има спектакъл в двата мача ... това искам ...

Mortengamst
21.04.2008 20:22

Не си права , защото Манчестър ще смажат Барса и ще вдигнат трофея , а в УЕФА най-добрият отбор е ГЛАЗГОУ РЕЙНДЖЪРС.

ani_326
21.04.2008 20:00

Може мнението ми да ви се стори много смело ,но аз залагам на финал за суперкупата между Байерн.М и Барселона ще видим дали съм права

feim_g
21.04.2008 19:35

Изхода от тези два двубоя лично мисля, че ще го решат Роналдо и Меси.