Томов в Англия, иска пари от Юнайтед

10:45
Томов в Англия, иска пари от Юнайтед
Президентът на шампионите от ЦСКА Александър Томов отиде до Англия, за да иска пари от Манчестър Юнайтед. Става въпрос за 650 000 евро отчисление от трансфера на Димитър Бербатов от Тотнъм на "Олд Трафорд".

Според правилника на ФИФА бившите отбори на Бербатов трябва да си поделят 5% от трансфера му в Юнайтед, който е на стойност 37 млн. евро. Досега англичаните отказваха да платят, тъй като отчислението за солидарност се полага само при международни трансфери, но не и при вътрешни, както в случая със сделката между Тотнъм и Юнайтед.

"Има два варианта да си получим парите - обясни Томов по телефона пред "7 дни спорт". - Единият е да се споразумеем с Юнайтед. По тази причина ще имам среща с изпълнителния директор на клуба Дейвид Гил. Другият вариант е да се обърнем към ФИФА за съдействие."

Снощи Александър Томов беше на "Олд Трафорд", където гледа класическата победа на Юнайтед над Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tupka4a
17.01.2009 22:47

Ами нали трябва да замаже положението някакси, сега ще краде и ще бяга ЮАР !!! *smile*

bacardy_breezer
13.01.2009 08:22

Тоя па не спре да ламти за пари.БАси боклука прост.Тоя е най-големия мошенник в България,но естествено никой няма да го вкара в затвора....Гепил от ЦСКА и от "Кремиковци" 36млн евро , са пък иска и от Юнайтед.Деба наглия боклук , тъп