В ЦСКА пробват да си върнат Неи

11:39
В ЦСКА  пробват да си върнат Неи
Ръководството на ЦСКА е на път да си върне централния нападател Клаудиану Апаресидо, познат повече като Неи, разкрива "Стандарт". Бразилецът беше продаден през лятото на Ал Шабаб (Саутиска Арабия) срещу близо 1 милион долара. Преди месец обаче арабите скъсали договора на Неи и той отпрашил за родината си.

Не са ясни точните причини за раздялата, тъй като таранът започнал страхотно сезона в Ал Шабаб и дори вкарал 4 гола в един мач. Предоволни от трансфера, шейховете дори му подарили джип "Хамър".

Сега обаче Неи е свободен агент. За последно той се пазареше с португалския Беленесес. Преди броени дни португалците си осигуриха услугите на друг бивш "армеец" Ибрахима Гай. Сенегалецът също влизаше в плановете на ЦСКА.

Тимът от тузарския квартал на Лисабон обаче трудно може да извади исканата от бразилеца Неи. В Белененсес са готови да му дадат максимум 10 000 евро месечно, докато Неи иска двойно. Парите трябва да обсъдени окончателно днес от новите босове от "Титан", които са склонни да върнат любимеца на публиката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charpaka
12.01.2009 12:36

По-добре си оставете Тошев, от колкото да давате милиони за Неи. Това е мнението на един фен на Левски, който мисли само най-доброто на ЦСКА.