Кандидатът на Дражев бил по авторитетен от Васил Божков

15:39
Кандидатът на Дражев бил по авторитетен от Васил Божков
Лидерът на движението за "Чист и честен футбол" Ивайло Дражев, заяви на днешната си пресконференция в Пресклуб "България", че името на новия опонент-кандидат за президент на БФС на предстоящия конгрес ще бъде пазено в тайна, докато не бъде регистриран официално.

"Решихме заедно с човека, чиято кандидатура ще издигнем да не го разгласяваме в публичното пространство преди да бъде регистриран официално - след три дни на 15-ти януари. Васил Божков се отказа, заради конфликт на интереси с "Еврофутбол". Човекът, който ще се кандидатира, е публична личност. Една от най-популярните в обществото. Но не е свързан с футбола. Единствено външен човек може да помогне да се изчисти българския футбол от всичките елементи и явления, които го тровят. Само такъв човек може да проведе една операция "Чисти ръце", каквато направиха в Италия и донякъде в Сърбия. След като чух, че ще се кандидатира Васил Иванов - Лучано решихме да вдигнем летвата. Затова сегашният ни кандидат за поста е по-авторитетен и от Васил Божков", сподели Дражев.

Той допълни, че е призовал всички инвеститори и общини, които подпомагат по някакъв начин футболни клубове да спрат да влагат пари. Защото хората, управляващи в момента само съсипват футбола. Тяхното финансово подпомагане пряко оставя във властта глутницата вълци, начело с Иван Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
12.01.2009 18:44

Този господин не се ли умори вече да съсипва българския футбол , че и кандидатури за президент ще ми издига ?!?

devata
12.01.2009 17:19

бегаиии бърже че ти откъснеме главата бе анонимник