На \"Герена\" бият сина на Кокала, той припада

08:38
На \"Герена\" бият сина на Кокала, той припада
Синът на треньора на Славия Емил Велев-Кокала беше бит до припадък на "Герена" вчера. 18-годишният Томас Велев, който е баскетболист в школата на Левски, пострада снощи пред залата на стадион "Георги Аспарухов". Той е бил млатен от трима души, за които няма данни дали са арестувани, съобщава "7 дни спорт".

Велев-младши бил нападнат при скандал за паркиране пред залата точно преди тренировката на баскетболния тим. Нападателите излезли от другата кола и го свалили с юмруци и ритници на земята, свидетелстват очевидци. Случаен техник, който ремонтирал по същото време кафемашината, вдигнал аларма и извикал треньорите. Битото момче лежало в безсъзнание. След като го свестили, казало, че не помни нищо. Синът на Кокала бил откаран с линейка в "Пирогов", съмненията са за комоцио.

Проблемът с паркирането пред залата е заради спорове между спортния и футболния клуб, в резултат на които едното платно пред сектор "А" стои затворено.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thrill
09.02.2011 13:28

Поредният пример за малоумието, което цари в тази скапана държава. *thumb_down* Бой до смърт заради проблемно паркиране, породено от спор между СК "Левски" и ПФК"Левски-1911" *stop* Куриозното е, че всъщност комплекса не принадлежи нито на единия, нито на другия, а е собственост на МВР. Още по-куриозното е, че пътното платно пък е собственост на общината. *thinking* Като няма организация, като няма ред , настъпва хаосът и нещата се уреждат единствено чрез юмручното право. Бой до смърт. *sick*

wolfv4eto
08.02.2011 22:58

Извинявам се, че е извън темата, но вашата " Червена " История прелива от успехи. Хайде да не изреждам, че през еди коя си година са ви съединили незаконно със Септември ( не съм точно сигурен името ), та тая година едва не ви изхвърлиха от А група. И между другото коментирай си в подходящата тема.

aivano
08.02.2011 19:14

Друго си е да си от Подуяне-потупваш си треньора и пикаеш върху него/Викторио Павлов/,сина на треньора ,който ги направи шампион за последно,потупваш си спИртния директор-Ръбех и Гонзю в Каварна и отвреме навреме караш пиян или се сбиваш с охраната на някое заведение или склад!Въобще богата е синята история ,НО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,А НЕ НА УСПЕХИ!!! *smile* *party* *lol*