Балъков пробва аржентински халф, Черноморец на лагер в Щутгарт

18:42
Балъков пробва аржентински халф, Черноморец на лагер в Щутгарт
Аржентински футболист дойде на проби в Черноморец Бургас. Името на играча е Роберто Едуардо Карбони, а позицията на която играе е ляв атакуващ полузащитник, непосредствено зад нападателите. Карбони е роден в Аржентина и има доста солидна визитка, въпреки, че е само на 23 години. Той е играл за отборите на Индепендиенте и Олд Бойс в Аржентина, Естудиантес – Венецуела и Депортиво Куенса – Еквадор.

Красимир Балъков ще даде шанс на новия футболист да вземе участие в контролите през седмицата, след което ще реши дали да го задържи в състава си.

Една от предпочитаните бази за подготовка на футболни тимове в Германия, която се намира в близост до Щутгарт, ще приеме за седмица отбора на Красимир Балъков.

Старши треньорът на бургаския тим в продължение на десет години носеше екипа на Щутгарт като футболист и треньор. Балъков изигра над 240 мача с фланелката на отбора, като за този период отбеляза и 54 гола. Две години работи и като помощник треньор на тима.

Отличните взаимоотношения, които Балъков съхрани с бившите си колеги и ръководители, доведоха до организирането на втори подготвителен лагер за отбора на Черноморец Бургас в базата на спортно училище Руит, което е известно с откриването и изграждането на много футболни таланти, част от които играят в момента в различните немски дивизии.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dev1L
13.01.2009 09:48

Само Черноморец , новия полусезон пак сме напреде

ASR
12.01.2009 23:43

Б група за измислиния турски отбор.