Кокала: Добре че се е разминало лошото

09:51
Кокала: Добре че се е разминало лошото
"В началото се притесних. Докато е излизал от баскетболната зала на "Герена", три момчета са го нападнали и са го пребили. Когато му се обадих, вече беше във Военна болница", разказа пред "Канал 3" треньорът на Славия Емил Велев. Синът му Томас, юноша на баскетболния Левски, бе бит на паркинга на стадион “Георги Аспарухов” онази вечер.

"За радост няма мозъчно сътресение. Но пък в момента няма спомени за инцидента. Нямам представа каква е причината. Томас не е конфликтен човек. Доколкото знам, полицията е пристигнала, но никой не им е казал подробности. Добре че не е станало най-лошото! Какво разследване? В България няма смисъл от разследвания", каза още Кокала.

Треньорът на пострадалото момче също изрази недоумението си от случката. Иван Гогов разкри, че Томас е лежал в почти безпомощно състояние пред залата и след като го видели, веднага извикали линейка. Първи на помощ му се притекъл човек, който се грижи за кафе автомат пред комплекса.

"Добре че не пострада по-сериозно. Аз имам много добри впечатления от него и не вярвам той да е предизвикал конфликта", обясни треньорът от Левски пред "24 часа". Гогов си спомни, че преди няколко години деца от школата са били нападани в района и им вземали мобилните телефони. Треньорите потърсили съдействие от полицията, която осигурила охрана, и набезите престанали. Томас ще пропусне няколко срещи на отбора си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация